lauantai 14. huhtikuuta 2018

Makeup Revolution kokeiluja

Ignore the hair, se on vasta kuivamassa

Makeup Revolution tuli myyntiin Prismoihin jokin aika sitten. Prismassa tulee käytyä harvakseltaan, mutta Makeup Revolution on isosti tuttu jo entuudestaan ja tänään aamulla hakemassani Kosmetik4lessin paketissa sitä oli ihan kiitettävästi sisarmerkkiensä rinnalla.


Strobing Palette tuli kaupan päälle kun tilauksen summa oli riittävän (liian) iso. SophX- paletti on saatavilla ilmeisesti Prismoistakin mutta parin euron Suomi-lisällä. Rose Gold-highligter on aavistuksen tumman puoleinen, jos on sateinen kesä niin ennemmin poskipuna. 


Amazing lipgloss on vain 2,5 ml eli putkiloon nähden todella pieni. Toisaalta mieluummin kesäkiilloksi otan edullisen ja pienen niin ei jää pyörimään. Lip Lavat ja mansikkahuulirasva ovat  I heart Makeup- sarjan puolelta. Peitevoide taas on Freedom-merkin puolta.


I heart Makeup wild strawberry-huulirasva on huulimunan sijaan huulikapseli. Tuoksuu ihanalle.


Lip Lavat on varustettu näillä puuvillapäillä mitkä menevät sotkuisiksi heti ekalla kerralla, mutta ovat näppäriä taskussa kulkevissa tuotteissa. Lip Lavan tuotemäärä pitäisi olla 12ml mutta etenkin punaisessa sai tuubia puristaa yli puolen välin että tuotetta sai esille yhtään. Eli joko vähän tuotetta tai sitten tuubi on aivan jäätävän kokoinen.


Ensimmäisenä Freedom concealer light, joka on hyvin keltainen. Sitten Lip Lavat Molten chocolate ja Firestorm ja oikealla Amazing Lipgloss Coral.


Luomiväripaletti on yhteistyöpaletti mutta pakko tunnustaa, että ei ole hajuakaan kuka Soph on.


 Sävyjen nimet ovat erillisellä muoviläpyskällä.
 

Paletissa on 24 sävyä ja mukaan mahtuu niin neutraaleja sävyjä kuin värikkäämpiäkin.Highlightereihin verrattuna luomiväripaletin sävyt ovat paljon pigmenttisempiä. Koostumusten välillä on jonkin verran eroja mattaisten ollessa kuivinmpia. Highlightereista ei edes erotu kuin vasemmalla oleva irrallinen Rose Gold ja highlighter-paletin sävyt katoavat melkein kokonaan ihooni. Kaksi voidemaista erottuvat paremmin kuin puuteriset.
Ripsarina on L´Orealin Paradise Extatic. Paletti ei aivan huipulle yllä, mutta varmasti tulen tarttumaan siihen useamman kerran.

Oletko löytänyt Makeup Revolutionilta lemppareita tai inhokkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti