Essence joulukalenterilakat


Essencen joulukalenterista tuli viisi minikynsilakkaa ja nyt olen ehtinyt kokeilla kolmea niistä. Kaksi vasemman puoleista saavat jäädä syksylle mutta vaaleammat menevät myös näin keväällä ja kesällä.

Keskellä kuvassa on 01 hohoho my love, jolla olen kertaalleen lakannut sormenkynnet ja jonka sen jälkeen olen siirtänyt kesän varvaslakaksi. Lakka levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella. Poisto oli vähän hankalaa ja kynsien reunat punoittivat vielä kun menin töihin. Pullon korkki hajoilee, eli sivellin ei aina tule korkin mukana avatessa mutta vielä sen kanssa pärjää.


Aloitin tämän lakkauksen vaalealla 03 me & my snowflakes lakalla mutta koska se jäi erittäin epätasaiseksi ja raidalliseksi kahdella kerroksella, laitoin päälle 05 hello nice to glitter you! Tämä olikin hyvä päätös, sillä lakka on ihana. Harmi vaan, että lakkaus ei kestänyt kuin reilun vuorokauden ennen kuin alkoi hilseilemään.

Nyt on tullut töiden alettua lakattua vapailla jopa enemmän kuin ennen töihin menoa. Töissähän en tietenkään voi lakkaa pitää hygieniasyistä ja kynnet ovat niin lyhyet nysät, ettää paljoa lakkailtavaa ei ole. Varpaissa olen yrittänyt pitää lakan jo odottamassa sandaalikelejä. Mutta niitä saadaan ilmeisesti odotella vielä pitkään.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie