sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Viikon kuulumisia

Viikko oli niin rankka, että meinasin jo jättää kirjoittelematta tänään, mutta sain ihmeellisen energianpuuskan. En jaksanut kuvatakaan mitään, en tosin ollut kotonakaan valoisan aikaan.

Saatiin haalarit tällä viikolla, kuvat on kännykästä joten surkeita.

 Se, että viikko on rankka, ei varmasti tule yllätyksenä kun aloittaa sen olemalla töissä sunnuntain ja maanantain välisen yön ja nukkumalla kolme tuntia ennen kuin rappukäytävän melu herättää ja on lähdettävä asioille. Asioihin kuului mm. iltapuvun ostaminen Maahantuojien Outletista. Olisin halunnut kuvata sen teille, mutta siitä ei saa mitään selvää, ellei se ole päällä. Hengarilla näyttää mustalta viivalta jota läjä pitsiä pitää ylhäällä.


Tulevien viikkojen aiheita

Keskiviikosta perjantaihin oli koulua, päivät ei olleet mitenkään hirveän pitkiä, mutta kun etäopiskelijana on tottunut omaan rauhaan, on kaksi alkavaa ja kaksi loppuvaa kurssia ja kaikki ihmiset ympärillä aika rutistus.

Lauantaina olin suorittamassa ajolupaa MPK:n kurssilla. Onneksi varsinaista koetta ei lupaan liittynyt, mutta voitte arvailla mikä oli fiilis kun sain kuulla, että käsittelyharjoitukseen kuuluu pakettiautolla kärryn peruuttaminen ruutuun. Sekä suoraan, että sivulle. Ennen pakua, piti sama homma tehdä automaattivaihteisella henkilöautolla. Arvatkaa olenko koskaan ajanut automaatilla, pakulla tai peräkärryn kanssa. Viime vuonna ajoin 13 kilometriä henkilöautolla. Päivän aikana tulikin kerrattua sitten koko autokoulu. Kärrynkin sain lopulta ruutuun ja hauskaa ainakin oli.

Kevyempänä lukemisena menossa Sapiens - ihmisen lyhyt historia. Suosittelen vahvasti.


Olin ajatellut, että tänään pidän siivous/vapaapäivän, mutta tarkistin kaiken varalta tehtäväohjeita huomista tehtävää varten ja huomasin, että se onkin pakko tehdä tänään. Vapaapäivän sijaan innostuinkin kouluhommista ja tein melkein 6 tuntia tehtäviä ja katselin videoluentoja.
Jaksoin värjätä hiuksetkin tänään. Nyt tuli tummempaa. Tää vnahan kuvan uninuttura ei muuten ole millään kiinni mutta kesti nukkumisen.


Huomisesta alkaen koko viikko on luentoja, mutta onneksi kymmenestä kahteentoista. Ajattelin liimata itseni luentojen jälkeen koulun koneelle ja viettää illat nenä kiinni kirjassa. Kevyesti laskettuna arvioin lukemista odottavan ainakin 3000 sivua kevätlukukauden tentteihin ja tehtäviin. Sivujen kanssa pärjää, tehtäviin joutuu aina etsimään inspiraatiota.

Näillä uuteen viikkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti