Itselle ostetut joululahjat

Ostin itselleni muutaman joululahjan mutta halusin kertoa niistä vasta testailujen jälkeen. Nyt kaikkia on kokeiltu ainakin kertaalleen niin hoidetaan nämä viimeiset joulujutut pois alta ennen juhannusta.


Ostin itselleni Supermoodin kolmen seerumin setin Hyvinvoinnin Tavaratalosta edullisesti. Hävitin jo näköjään kuitin mutta muistaakseni 79€ maksoin näistä kolmesta kun normaalisti yksi maksaa 59-89€


Kokeilin kaikki seerumit kertaalleen tai kahdesti, joten ensivaikutelmaa kummempia kommentteja en pysty vielä sanomaan. Youth Glo on matkipapua ja AHA-happoja sisältävä seerumi käytettäväksi joko sellaisenaan tai meikin alle. Heijastaa valoa ja tuotetietojen mukaan tuo kasvoille nuorekkaan hehkun. Vaaleaa ja aavistuksen hohtavaa ja kesäaikaan voisin kuvitella käyttäväni sellaisenaan. Ensimmäisellä käyttökerralla kuivaa otsaa hetken kiristeli, mutta sekin hävisi äkkiä. Annostussuositus 2-3 tippaa onnistui pipetillä hyvin. Muissa tuotteissa en kyllä tippoja saanut vaan tuli epämääräisiä lätäköitä.

Beauty Sleep on voimakkaasti uudistava ja palauttava yöseerumi. Käytettäväksi sellaisenaan tai yövoiteen alla. Itse en kyllä pelkällä seerumilla pärjää vaan voide on oltava. Pullo ainakin näin aluksi ruikkii, enkä voinut annostella sitä 2-3 tippaa. En kyllä pumppupulloista ole ennenkään tippoja saanut.

Egoboost on kiinteyttävä pikakasvohoito. Omat kasvot on sen verta kireät että ei ainakaan yhdellä käyttökerralla näkynyt muutosta. Tässä tuoksui luonnollinen kosmetiikka. Kahdessa muussa tuoksu oli omaan nenään hyvin vahvasti Play-Doh- muovailuvaha, mikä sekään ei hassumpi ole. Koko setti jää odottelemaan parin kuukauden päähän että talvisää hellittää.


Tilasin myös pari blogi-kirjaa, jotka kyllä viihdyttivät kertakäyttölukemisena mutta häviävät nyt luettavana olevalle Sapiens - ihmisen lyhyt historia kirjalle. Molemmat kirjailijat olivat kirjoittaneet hauskoja, lyhyitä tekstejä mutta kummallakin mukaan oli valikoitunut pari pätkää jotka puuduttivat.

Jos joulukalenteritkin laskee niin omiin joululahjoihin meni se parisataa euroa, mutta tykkään ostaa itselleni lahjoja jouluna ja juhannuksena. Juhannuksena on omat synttärit ja vaikka en niitä enää ajatellut sen kummemmin juhlia niin itselle hankin kyllä aina lahjan.

Ostitko itsellesi joululahjoja?

Pinkkiä piiperrystä on nyt myös Facebookissa, käy tykkäämässä!
Voit seurata myös Blogit.fi, Bloglovin ja Bloggerin kautta. 

Kommentit

  1. Oikein kivoja joululahjoja ostelit itsellesi! :) Ja etenkin noista seerumeista sait kyllä mahtavan diilin :) Itse shoppailin kaikennäköistä joulun alla ja etenkin sen jälkeen, mutta en nyt mitään varsinaisesti joululahjaksi tituleerattavaa :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie