perjantai 6. tammikuuta 2017

Tammikuun Bette box

Tilasin kokeeksi yhden kuukauden Bette boxin nähdäkseni onko kehitystä LivBoxista tullut. Olisin saanut hakea paketin jo keskiviikkona mutta pakkasten takia kehtasin mennä ulos vasta eilen kun oli muutenkin pakko. Sinällään ihan hyvä boxi mutta henkiläkohtaisesti pettymys.


Paketti itsessään oli uudistunut mielestäni tylsempään suuntaan.


Ensimmäisenä tui perinteisesti lappu jossa kerrottiin sisältö.


Miun silmään lappu oli sekava ja luulin ensin lapun perusteella että tuotteita on enemmän kuin nuo viisi.
Paketti oli melko kevyen oloinen ja itse olisin kaivannut siihen vielä jotain kun kyse on ensimmäisestä Bette boxista. Toki neljä täysokokoista tuotetta on paljon.


Maybellinen Falshies Push up Drama Anfel Maskara (jösses mikä nimi) tulee kokeiltua, samoin Manna Kadarin Paradise Blush poskipuna. Lumenen Lähde Ravitseva 24H Kosteusbalsami on kiva kokeilla kun joululahjaksi sain muita Lähde-sarjan tuotteita. 

Tukkajutut ei oikein inspannu. Tresemmé Max the volume root lift & texture foam muotoiluvaahto ja matkakoko Evo Root Canal (tulee mieleen juurihoito) tyvisuihkeesta. Näiden kanssa pitää miettiä pidänkö itse vai meneekö kiertoon.


Poskipunan sävy on ihan hyvän näköinen paketissa, en ole vielä kuorinut muoveja päältä. Eikös viime kuussakin tullut Manna Kadaria. Enteileeköhän tämä Suomeen tuloa vai onko boxitiimi saanut hyvän kasatarjouksen merkiltä?

Ok boxi mutta tämän perusteella en jatkanut tilausta ja ensi kuussa palaillaan asiaan The Better boxin kanssa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti