tiistai 10. tammikuuta 2017

Pannuprojekti 2017

Pannuprojektiin valikoitui, ei niinkään pannutavaraa vaan tuotteita jotka lentävät tämän vuoden jälkeen kaaressa roskiin, oli niitä käytetty loppuun tai ei. Jännä miten hyväkin tuote vaan jää käyttämättä jonkin häiritsevän pikkuasian vuoksi. Yritän nyt kuitenkin saada näitä käyteltyä vuoden mittaan.


Tuli aikas iso pino mutta katsellaan mikä kuluu ja mikä ei.


Avonin mango-granaattiomena body spray on puolillaan mutta jäänyt vain käyttämättä. Ei ihan lemppareitani mutta oli pitkään työpaikan kaapissa.
Dermosilin jalkavoiteessa ärsyttää purkki ja se, että jalat on vielä aamullakin rasvaiset. Kosteuttaa kuitenkin hyvin. Melkein täynnä.
Nina Riccin Nina on ollut auki niin kauan, että parempi käytellä pois. Yksi lempparituoksuistani. Puolillaan.L´Orealin Cushionissa on vielä tyynyn alla meikkivoidetta ja tyynynkin läpi sitä tulee.
Essencen kiinteä meikkivoide on listalla samoista syistä kuin Cushion, bakteerit iskee näihin avoimiin ja kiinteisiin meikkivoiteisiin nopeampaa. En tosin kyllä noudata turhan tarkkaan säilytysaikoja kun ehjälle iholle laitan, enkä silmätulehduksiakaan vuosiin ole saanut vaikka silmämeikkienkin säilymisajat on ohi mennyt.


Essencen voidemaisia poskipunia onkin auki aika liuta, niiden joukkoon vielä yksi highlighter ja Cliniquen puuterimainen poskipuna. Clinique on mukana koska kysessä on ensimmäinen poskipunani ja olen tainnut melkein puoli elämää kuljetella sitä muutosta muuttoon.


Essencen ruskeasta huulipunasta on mennyt noin sentti, ensimmäisestä huulikiillosta hiukan ja marjaisesta puolet. Kummallisesta huulipunatikusta katkesi kärki aikapäiviä sitten. Kuivattavin puna ikinä. Lumenen värillinen huulivoide on alusta asti tökkinyt koska on vaikea saada putelista ulos ja ilman peiliä mahdoton saada nätisti huulille.


Essencen kynsiöljyssä ja Lumenen lakoissa näkyykin kulutusrajat. Hyviä mutta haluan joskus poiskin. Rimmelin Good to glow ehkä puolillaan.


Cliniquen luomiväripaletti on yhtä vanha kuin poskipuna, hieman enemmän käytetty ja mukaan lähti pari luomivärikynääkin. Vaalea on Oriflamea ja ruskea Uma cosmeticsia.


Kaikkiin väreihin olen sentäs jälkeni jättänyt.

Muistutan vielä, että arvontaan ehtii osallistua vielä tämän päivän ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti