Kynsiongelmia

On useampikin syy siihen, että en ole kynsibloggaaja. Ensinnäkään miulla harvoin on kynsiä mitä lakata, aikaa lakata ja pitää lakkaa. Oleellisin on kuitenkin ehkä se suuri taidon puute saada lakattua kynnet siististi ja vielä pidettyä lakka kynsillä.


Yllä on kuvat jo poistetusta lakkauksesta, joka pysyi kynsillä siistinä nippanappa pari päivää. Sitten lakka lähtee lohkeilemaan ja en osaa pitää näppejäni siitä erossa vaan alan näpeltää lakan reunoja.


Riippumatta lakasta, alus- tai päällyslakasta ja lakan määrästä, alkaa lakan pinnassa viimeistään parin päivän päästä näkyä halkeamalinjoja laajalla alueella. Ihan kuin joku tietämättäni taittelisi kynsiäni yöllä. Niistä linjoista lakka lähtee sitten hilseilemään pois. Ohuet lakat ihan pieninä paloina, geelimäisemmät joskus lähes koko kynnen laattana. Yleensä samalla onnistun repimään myös koko kynnen.


Kynsien uudelleen lakkaaminen olisi helpompaa pidemmillä kynsillä, etenkin kun kynteni ovat niin kapeat, että hukkuvat kynsivalleihin ja lakkaa on koko sormenpäässä. Toiset saavat sormensa vielä aseteltua nätisti kynsikuviin kun omat sormet eivät tunnu taipuvan lakkapullon ympärille liikerajoitteiden vuoksi.


Kokeilin ylimääräisten tuhrujen siivoamiseen Essence 3 in 1 profil nail peniä, jolla homma toimikin kohtalaisesti.



Kynän 3in1 ovat viila, jota en kyllä ensisijaisena kynsiviilana nää.


Korkin reunalla pitäisi saada työnneltyä kynsinauhoja, mutta hellävaraisempiakin työvälineitä on.


Kärjellä ylimäärälakkoja sai kohtalaisesti putsattua ja toisessa päässä on vielä vaihtokärki mutta kyllä tämä 3 in 1 aika hutiostos oli. Onneksi essencen kanssa ei hirveästi menetä.

Annoin lakan kuivua aina yhden videoluennon verran kerrosten välissä ja pari tuntia välttelin vielä varmuuden vuoksi. Siltikin lakassa on jälki koska laitoin tukan ponnarille. En vaan tajua kuinka kynsibloggaajat onnistuvat tekemään kaikkea järkyttävän hienoa kynsilleen, oon kade.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie