maanantai 2. tammikuuta 2017

Reissukosmetiikka ja hätävaran liioittelu

Ajattelin käydä läpi vähän kuinka paljon turhaa kosmetiikkaa pakkasin joululomalle. Vein suurimman osan tarvittavista tavaroista porukoille jo itsenäisyyspäivänä käydessäni. Kuvat on nyt kyllä niin huonoja, että uuden vuoden lupauksena kaivelen sen järkkärin kaapista ja käytän sitä, vaikka sillä onkin paljon enemmän säätöä kuvien siirrossa.


Roudasin kaikki näytepussit mukaani, että saisin niitä pois. Saldo jäi kuitenkin näin vähäiseksi. Kuvasta puuttuu yksi Oils of life-pussi The body shopilta ja Nivean vartaloöljypussi. Oils of lifesta tykkäsin muuten mutta haju tökki, Nivean vartaloöljy sotki pussimuodossa vaikka kuinka piene reiän pussiin teki ja muista ei oikein jäänytkään erityisiä muistikuvia.


Lumenen meikkivoidenäyte oli isosta meikkivoidenäytekasasta ainoa jota kokeilin. Hyvän tuntuinen meikkivoide mutta en tiedä mikä aivopieru sen antajalle kaupassa tuli kun totesi myyjä, että kiva kun on kerrankin vaalea näyte niin pitäisi sopia. Oli aivan liian tumma miun iholle.


Näytteitä jäi vielä näin paljon kotona käyteltäväksi.


Jonkin verran sain tuotteita loppumaan. Eosin vaaleapunainen huulirasvamuna, jonka tuoksusta ei hajuakaan, Pierrotin minihammastahna ja L´Occitanen joulukalenterista tullut  jalkavoide. Jalkavoide oli yllättävän ohutta ja laventelin tuoksu turhankin vahva.


Jossain LivBoxissa tulleet Doven shampoo ja hoitoaine riittivät melkein koko ajaksi. Pikkuinen täyttöpullo shampoota oli kuitenkin tarpeen. Lumenen ikivanha Berry Refresh 2in1 shower gel &scrub oli tavoitteena saada loppuun viime vuonna mutta sunnuntaille meni. Olen pitänyt sitä vanhempien luona pysyvästi ja taivastellut kun se ei koskaan lopu.


Huulirasvoja oli EOSin lisäksi neljä. Totaalinen ylilyönti. Toinen Blistexin Happy Lips on värillinen ja toinen väritön.


Vähemmilläkin käsirasvoilla olisi pärjännyt. Ison tuubin Sheabutter-voidetta sain tuhottua mutta muut jäävät tammikuun projektiksi.


Erisanin jankkia jäi parille käyttökerralle. TBS luumuvoiteessa tökkii diskopallo shimmeri. Rasvaan illalla ja kaikki kimallus on sitten lakanoissa. L´Occitanen voide jäi lomalla kokeilematta.


Essencen hyväntuoksuisia kynsilakan poistolappuja käytin kerran. Hilelakat olivat äipällä lainassa pikkujouluissa ja Lumenen Gel Effectillä muistin kertaalleen lakata varpaat.


Lakkaa käytin x0 ja XZ-suihketta kerran.


Tästä meikkiläjästä en käyttäny mitään koko aikana.


Tällä määrällä pitäs olla puhdas nassu. Pari pientä näppylää sain aikaiseksi mutta ei pahempia. Vasemmalla pullossa micellivettä , Avenen pullossa silmämeikinpoistoainetta ja oikealla vielä kasvovettä mutta käytin L`Occitanen shea-toneria.


Olin varma, että Sensitive Vegetal seerumi ja Lumenen sy-voide olisivat loppuneet mutta ei. Serum Vegetal sy-voiteen vein aikaisemmin mutta se oli liian ohutta talviaikaan. TBS:n purkissa lumenen kasvovoidetta. L´Occitanen pikkutuubi kasvovoidetta on hyvää tavaraa, joutuu vakavasti harkita tulevaisuudessa ison purkin ostoa.


Biozellin AINA hoitosuihkeen pumppu tökki alkuun mutta rupesi toimimaan ja tykkään. Pikkuista suihkuvoidetta en aukaissut ja Rexona on vain reissudödönä eli ei varmaan lopu ikinä.


Jonkin verran meikkiä kuitenkin käytin pyhinä mutta vähällä sitä pärjää. Colgaten minituubin sain melkein loppuun ja lavuaarikin on sen näköinen. En vaan tajua miten niitten sinisten palleroiden muka pitäs hajota. Paria meikkinäytettä kokeilin Dermosililtä. Pinkki huulikiilto oli ihan kiva mutta pakkaus ärsyttävä ja primeri ei eronnut kummoisesti Dermosilin sport primerista muutoin kuin väriltä jonka piti olla heleyttävä mutta mielestäni oli vain beigeä.

Reissuun lähtiessä aina kuvittelee tarviivansa hirveesti tavaraa ja yleensä puolet jää käyttämättä. Vaatteista jäi nyt käyttämättä sukkahousut ja toppakengät. Vedin Icebugeilla koko ajan kun piha oli luistelurata. Sitten kun möllöttää sohvan nurkassa katsomassa mustavalkoleffoja niin eipä sitä kovin kummoista vaatetta ja naamaa tarvitse. Mutta sitähän se loma on 😊

Muistakaa käydä osallistumassa arvontaan täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti