sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Joulukuun vähennykset


Joulukuun loppuneita on suhteellisen pieni määrä, koska olin puolet ajasta reissussa. Tälle kuulle jäikin sitten niitä jämiä käyteltäväksi joten tammikuun vähennyksissä onkin sitten reilu saalis tulossa.


Hiusjutuista loppui Dermosilin Colour protective shampoo, joka kesti ikuisuuden kun oli syväpuhdistavaa shampootani tehokkaampi ja tukka oikein natisi tämän jälkeen. Harvakseltaan käyttelin. Biozell Texturing Spray matkakoossa loppui vaikka loppuja säästelinkin. Ostin jo pari isoa pulloa jemmaan koska tätä menee paljon. Ihan huipputuote. Schwarzkoph Color Refresher -vaahto ei tuntunut tekevän mitään mutta käytin pois.


Nivea Double effect Eye make-up remover oli hyvä silmämeikinpoistoaine ja todennäköisesti ostan jossain vaiheessa lisää. Ei kirvellyt ja poisti vedenkestävän silmämeikin. LivBoxista tullut. The Body Shop Elderflower Unperfumed Eye Gel on turvotusta vähentävä sy-geeli joka tuli 2015 joulukalenterista. Käytin lämpimän aikaan päivä sy-voiteena. Freedom Pro Shade & Brighten Play Kit-paletti joutaa pois huonon pigmentin ja käyttämättömyyden vuoksi.


Beauticology Mango & Mandarin Hand cream toimi ihan ok päiväkäsivoiteena, mutta en ostaisi lisää ihan jo levottoman pakkauksen vuoksi, joka jostain syystä ärsyttää. Blistex Lip Brilliance-huulirasva oli hyvä kosteuttamaan ja punainen sävy oli kiva huulilla.Max Factor Creme Puff Blush 05 Lovely Pink putos ja levisi kylppärin lattialle. Mieto, tyttömäinen pinkki perusposkipuna. Lumene Eyebrow shaping wax Vaaleanruskea loppui. Kilpailee Essencen kanssa, mutta taidan ostaa tätä lisää kunhan joku tarjous sattuu vastaan.

Tämmösiä tällä kertaa.

Vielä pari päivää aikaa käydä osallistumassa arvontaan, jos et ole sitä jo tehnyt. Klikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti