maanantai 30. tammikuuta 2017

Tammikuun ostokset


Annoin itselleni tunnin aikaa käydä alennusmyynneissä. Mukaan lähti tämä läjä ja yksi paita Nansolta. Sokokselle meni 69,3€ ja Nansolle 23,96€


Vanulappuja, minihammastahnoja ja minikivideodorantti, käsidesiä, silmämeikin poistoainetta, matkapakkaus hampaiden hoitoon, meikinpoistoainetta ja shampoo ja hoitoaineet kombo.


Tukka on kuiva ja kampaaja käski tunkea siihen kaiken öljyn mitä se vain imemään suostuu. Kokeillaan näitä nykyisten lisänä avuksi. Klippoteketin pullot olivat 6,90€ kipale Sokoksen alessa.


Ostin viimekin vuonna Pierrotin matkapakkauksen ja tykkään kun siinä on kaikki mukana. Biothermin puhdistusmaito oli kallein mitä olen ikinä ostanut, 19.90€ mutta olen kokeillut tästä toista versiota aikaisemmin.


Otin kokeiluun Ziajan silmämeikinpoistoainetuplat ja Lumenelta nappasin Arctic Aqua kosteuttavan BB-voiteen.


Samaa kristallikividödöä mitä kotonakin käytän löytyi matkakoossa. Käsidesi on koulureppuun turhan iso mutta menee vaikka festareilla kesällä.

Yhtenä perjantai-iltana kävin vielä pikapyörähdyksellä Carlsonilla.


Catricen värillisessä huulirasvassa on samanlainen valkoinen pehmeä pää kuin Too Facedin Melted huulipunissa. Alennuksessa hintaa jäi 1,99€. Essencen minikäsirasvatuubit toimivat koulurepussa ja make me brow- kulmageeliä ostin kahdessa vaaleammassa sävyssä. Yhteensä koko paketti 11,95 €Yves Rocherin minitilaus, 11,70€ kerkisi vielä tammikuun puolelle.


Joulun kausituoksut käsivoiteissa maksoivat 1,9€ kipale ja näitä kuluu paljon.


Kuoriva suihkugeeli oli myös tarjouksessa ja ison vaniljan tuoksuisen kosteusvoiteen sai kaupanpäällisinä.

YHTEENVETO
Meikkeihin ja päivittäiskosmetiikkaan yhteensä 92,95€ mikä on köyhälle opiskelijalle tosi paljon. Seuraavat kuukaudet on sitten paljon vähemmillä ostoksilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti