Fazerin syksyn makeisuutuudet 2020

Pitkästä aikaa karkkipostausta. Nyt päästäänkin jo uutisoituihin Fazerin syksyn uutuuksiin. Tilasin uutuudet Fazerin nettikaupasta ja pestasin serkut vanhempineen maistelemaan.

 
Itse odotin kaikkein eniten valkoista suklaata, jota on kyllä oikeasti odotettu vuosia. Tätä ennen paras valkosuklaa on ollut Royalin mutta sitä pelkkää valkosuklaata ei ole saanut vuosiin. Stay tuned ja lue miten Fazerin kävi.
 
Muita uutuusboksin odotettuja olivat Vadelma-sitruunasalmiakki ja Turkinpippurilakupallot. 

Sokeriton Crispy Mint maitosuklaa ja Oat Choco eivät tulleet uutuusboksissa vaan ne piti tilata erikseen omissa boxeissaan. Myös sokeritonta minttusuklaata odotin innolla, mutta hiukan petyin kun sain tietää, että se on makeutettu xylitolilla. Xylitol on muuten tosi hyvä juttu, mutta ärsyttää vatsaani todella paljon.

Tykkään siitä, että uutuuksista muut kuin Oat choco on perinteisiä Fazerin paloja. Sokeriton minttusuklaa on hyvää, mutta sokerittomuuden huomaa lievästi mausta sekä siitä, että suklaa ei sula suussa samalla tavalla kuin tavallinen Fazerin sininen. Omassa kurkussani tämä hiukan kihelmöi jälkimakuna, muuta maistelijat eivät tätä huomanneet. Ihanan pieni levy ja mahaärsytystä lukuunottamatta tämä olisi 9+ arvoinen kokonaisuus.

Kaurachoco puolestaan on vegaaninen ja palmuöljytön ja tämän ei pitäisi kyllä vatsaa ärsyttää ellei ihan kilokaupalla ala syödä.

 Tämä jakoi mielipiteitä. Kaura maistui toisten suuhun vahvemmin kuin toisten. Selkeästi mausta ja suussa sulamattomuudesta erottaa, että ei ole tavan maitosuklaata mutta vegaaniseksi "maitosuklaaksi" tämä on erittäin hyvä. Ja koska tämä ei sula eikä ärsytä vatsaa, tulee tästä varmaan aika hyvä evässuklaa itselleni tumman suklaan kaveriksi.


Uutuusboksin makeisista valkosuklaa oli hyvä. Aika neutraali valkosuklaa, ei liikaa vaniljaa, eikä muutenkaan mitään päällekäyvää makua.

Turkinpippurilakupallot olivat kaikkien mielestä hyviä. Appelsiinikrokantti Fazerin Sininen oli myös hyvä. Samoin Karl Fazer Crunchy oli hyvää mutta koostumus ja maku olivat niin lähellä Dumle Snacksiä, että jos sokkona olisi maistanut, ei olisi välttämättä erottanut toisistaan. Dumle mini banaanisuklaa maistui minun suussani Carneval-keksiltä mutta oli ihan hyvä ja etenkin muut tykkäsivät. Remix Galazy oli vähän valju, kirpeitä renkaita oli liian vähän ja muut karkit Turkin pippuria lukuunottamatta maistuivat liian samanlaisilta. Valkoinen ja sininen suklaa on muutoin ennallaan mutta pakkauskoko ja palanmuoto muuttuivat. Uusi koko on 131g samoin kuin valkosuklaakin.
 
Valkosuklaata ainakin pitää ostaa lisää kunhan sitä saa yksittäin kaupan hyllyltä.

Sitten odotellaan vaan joulu-uutuuksia vai mitä?
Välissä haluan maistella Pandan uutuuksista ainakin valkosuklaamustikkaa, toivon, että se on lähellä Kalevin mustikkavalkosuklaata jota myös rakastan.


Kommentit

  1. Where can I get this sugar free Fazer chocolate?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. It was in grocery stores last year but I think Fazer doesn't sell it anymore.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie