Heinäkuun loppuneet

Muuton jälkeen loppuneita on ollut vähemmän, koska ostin monet tuotteet uutena muuton yhteydessä. Nyt alkaa kuitenkin hiljalleen olla loppuneitakin.


Lue lisää: Kesäkuun loppuneet


Dove Glowing Ritual body lotion on edelleen hyvän tuntuista, nopeasti imeytyvää ja hyvin kosteuttavaa. Toinen pullo mitä käytin ja saatan ostaa lisää syksymmällä.

Vaseline spray moisturiser aloe soothe oli helteillä kiva kosteutus mutta yhtään viileämmällä ei riitä iholleni. Tykkään näistä Vaselinen spraysta, spray toimii ja voide imeytyy nopeasti.

Lemon Juice & Glycerine Hoitava jalkavoide oli ihan toimiva, paksu voide jaloille. Piti kantapäät hyvässä kunnossa kun joka ilta muisti rasvata.

Rituals... Ritual of Sakura soothing hand balm sherry blossom & rice milk käsivoide oli siinä ja siinä onko riittävän paksu yöksi mutta selkeästi liian paksu päiväksi. Tuoksusta muistelen tykänneeni, mutta loppui alkukuusta, joten ei hirveästi enää muistikuvia.

Clinique moisture surge hydrating supercharge concentrate on toinen pullo muistaakseni mitä olen käyttänyt. Tykkään tämän ohuesta geelimäisestä koostumuksesta ja kosteutuksesta. Pullo on muuten todella hyvä mutta välillä se ruikkii.

Lue lisää: Toukokuun loppuneet


Yves Rocher concentrated shower gel lupaa, että riittää 40 suihkuun. Siinä vaiheessa kun olin käyttänyt 40 kertaa, oli vielä 2/3 jäljellä, eli olisi varmaan riittänyt 140 suihkuun. Pullosta on todella helppo annostella hyvin pieni määrä ja ajattelinkin laittaa siihen nyt tavallista suihkugeeliä kun sitäkin tulee annosteltua aina ihan liikaa. Suihkugeeli itsessään ei ollut ihmeellistä, vähän paksumpaa kuin normaali.

Batiste Tropical ruikki minne sattuu, kylppärin lattiakin oli välillä valkoisena, välillä olkapäät. Muuten hyvä kuivashampoo.

The Body Shop Peppermint Candy Cane palasaippua on viime vuotista jouluvalikoimaa. Laadukkaan tuntuinen palasaippua, vaahtosi pehmeästi ja tuoksui hyvälle.

Cutrin Bio+ Rauhoittava ja kosteuttava hoitoaine oli kuivalle päänahalle todella hyvä. Kutina loppui saman tien kun otin tämän käyttöön. Ehdottomasti ostettava lisää.

Dermosil vanulaput tulivat vielä muutossa mukana. Hyviä, mutta Pirkan reilun kaupan laput on helpommin saatavilla.



Essence crystal wet look lipgloss x2. Sävyjen nimet kadonneet taskussa. Vaalempi oli liian vaalea, ihan ysärihuulikiilto, tummempi oli ihan hyvän sävyinen. Peruskimaltavia huulikiiltoja.

Ja sitten pari sopimatonta tuotetta, joita en voi käyttää loppuun.
Essence Cubanita banaanipuuteri ei toiminut mulla ollenkaan. Sain vain karmeat keltaiset kakut silmien alle jos yritin käyttää.
Catrice instant awake concealer oli liian tumma minulle.

Semmoiset loppuneet heinäkuussa, oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie