Elokuun ostoksia

Elokuukin sitten hujahti jonnekkin. Ollaan virallisesti syksyssä kun muutama kosmetiikkajoulukalenterin valmistaja alkoi jo markkinoimaan omiaan. Hirveä valinnan vaikeus taas edessä.
 

Ennen kuin ajatellaan syksyn hankintoja niin katsotaan läpi elokuun ostoksia. Ihan kaikkia en tällä kertaa koonnut ostopostaukseen, osa oli niin tylsiä perusjuttuja ja osasta tulee sitten omaa esittelyään.

Herbinan micellivesi on vanha tuttu, jota ostin ruokakaupassa käydessäni lisää kun edellinen loppui. Kicksin alesta ostin DIY-kangasnaamioita, joita tykkään käyttää etenkin Lumenen kirkastavan hoitonesteen kanssa. 

XZ shampoot olivat kahden pullon tarjouksessa, talvella pitää kyllä varmaan ostaa taas Cutrinia tai Four reasonsia mutta nyt vielä riittävät nämä.

Kaikki paksummat yökäsivoiteet loppuivat ja kädet on kuivat, joten otin kokeiluun 25% L´Occitanen shea käsivoiteen. Aikaisemmin olen käyttänyt sitä miedompaa. 

Physicians Formula gel eyeliner trion ostin kun sattui olemaan tarjouksessa samana päivänä kun luin Charming Nailsin Taina juuri kehui niitä heinäkuun loppuneissa. Ostin itselleni ruskean setin, koska mustaa rajausta en käytä oikeastaan ollenkaan.

L´Oreal Skin paradise tinted water creamista ehdin jo kirjoitella täällä.

Delian kulmavärillä olen jo pari kertaa ehtinyt värjätä kulmat. Omat kulmani kun ovat aivan vaaleat niin niitä ei oikein näe edes nyppiä värjäämättä. Ja onhan se kulmien meikkaaminen paljon helpompaa kun on jo jotain väriä alla. Usein riittää pelkkä geeli.

Lumenen setti oli tarjouksessa Tokmannilla. Kaikki tuotteet ovat tuttuja mutta sellaisia, etten tulisi käyttäneeksi täysikokoisia. Ja toisaalta minikokoja tarvitsee välillä kotimaassakin reissatessa. Puhdistusbalmi, kirkastava hoitovesi, yö- ja päivävoide. Vedenkestävän silmämeikinpoistoaineen ostin, koska nyt käytössä oleva puhdistusöljy kirvelee silmiä jos sillä yrittää poistaa runsaampaa silmämeikkiä. 

Lumene Ajaton tiivistetty seerumi on toiminut ihollani todella hyvin, vaikka onkin hiukan vanhemmalle iholle suunnattu. Silmänympärysihoni on ollut hiukan hankala viime aikoina ja ajattelin kokeilla tykkäisikö iho samalla tavalla tästä sy-voiteesta. 

Lumenen turvenaamiota ei ole Lumenen sivuilla kuin kolmen maskin minipakkauksessa mutta Sokoksella sitä oli saatavilla isossa tuubissa. Kuiva ihoni tykkää tästäpuhdistavasta naamiosta harvakseltaan käytettynä tosi paljon ja olenkin jo kaipaillut tätä.

Löytyikö tuttuja tuotteita? Ja vietettiinkö teillä viikonloppuna Venetsialaisia?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie