Toukokuun loppuneet



Toukokuu tuntui alkuun ihan onnettomalta loppuvien suhteen. Mutta onneksi muuton jälkeen edes jokunen tuote loppui.

Natura Siberican Oblepikha suihkusetti sisälsi shampoon, hoitoaineen, suihkugeelin ja vartalovoiteen. Luonnonkosmetiikkasarjasta eniten tykkäsin suihkugeelistä, jossa on todella vahva ja raikas tuoksu. Muun muassa tyrniä, karpaloja ja minttua sisältävä Energizing suihkugeeli todella oli virkistävä ja metsäntuoksuinen. Ärsyttävin tuote oli Nutrition and repair hoitoaine, ihan pullon vuoksi. Tuotetta ei tahtonut saada millään ulos. Saman sarjan shampoo ja vartalovoide olivat hyviä, kuten hoitoainekin tuotteena. Kaikki kosteuttavat tuotteet riittivät kuivalle iholle ja kuiville hiuksille, suihkugeelistä on olemassa kosteuttavampikin versio. Voisin ostaa näitä lisääkin. Sarjaa saa ainakin nettikaupoista Suomessa.

Lue lisää: Toukokuun ostokset


Rituals...Ritual of Dao night balm for the hands oli keskitason paremmalla puolella oleva käsien yövoide, mutta kosteuttavuus ei riitä huipulle.
Dove glowing ritual body lotion on ihanaa. Lotusta ja riisimaitoa sisältävä voide jätti sääret ihanan pehmeiksi.
The Body Shop zesty lemon vartalojogurtti oli tämäkin ihanaa. Parasta oli tuoksu, mutta kyllä tämäkin kosteutti mutta ei jättänyt samaa fiilistä iholle kuin Dove.



Pierrot herbal mint oli ihan hyvä hammastahna. Alkuun maku tuntui turhan miedolta mutta nyt kun palasin Golgateen niin se taas tuntuu hirmuisen vahvalta. Pierrotia on vielä niitä miniminituubeja jäljellä.
Four Reasons hair powder toimi parhaiten puhtaaseen hiukseen tuomaan rakennetta ja muotoiltavuutta. Toimi kohtalaisen hyvin myös jo hiukan likaisessa tukassa. Voisin ostaa lisää mutta nyt on Batistea ja Biozellia kaapissa riittävästi.
Dermosil Vitamin E puhdistusvaahto oli pehmeävaahtoinen, oikein miellyttävä putsari. Käytin kakkosvaiheen putsarina. Tätä ostin lisää kesän Sparkling limited edition muodossa.



Muutto oli hyvä ajankohta käytellä kertyneitä näytteitä pois.

Dermosil Daily defence cream rullautui karmottavasti kasvoilla.
TBS Drops of Youth  Youth cream ja Oils of Life sleeping cream olivat molemmat oikein miellyttäviä, voisin ostaa lisää.
Dermosil Overnight eye mask oli todella paksua ja näytin iltaisin pandalta mutta kosteutti ihanasti silmänympäryksiä.
Dermosil Facian peeling oli ehkä kärsinyt ajasta. Oli lähinnä outo näyte käyttää.
Lumene Lähde geelinaamiota on täysikokoinen purkki käytössä eli tykkäsin. Vähän toki jää turhan nahkea fiilis tyynyä vasten kun käytän yönaamiona.

Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

  1. Oi tuo luonnonkosmeettinen suihkusaippua kuulostaa tuoksunsa puolesta niin ihanalta! Vaahtomaiset putsarit on kans superhyviä, ja toi Dermosilin kuulostaa mahtavalta *.*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se oli kyllä ihan poikkeuksellinen tuoksultaan. Nyt olen käyttänyt Dermosilin Sparkling-versiota tuosta kasvoputsarista, molemmat hyviä mutta Sparkling tuoksuu ihanalle.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie