Kesäkuun loppuneet

Huh, vuosi yli puolenvälin. Mihin se aika katoaa?


Niin kuin näkyy L´Occitane Verbena Eau de Toilettea on vielä yli puolet jäljellä, mutta se on jo useamman vuoden vanhaa, tuoksu oli alkanut muuttua ja kun spraykorkkikin hajosi, oli sen aika mennä. Lempparihajuveteni, sitruksinen mutta haluaisin maksimissaan 50 ml pullossa.

Catrice Prisma Lip Glaze 020 Princess Peach -huulikiilto on koostumukseltaan perushuulikiilto, sävyltään vaaleanpunainen ja metallinen.

Catrice Lashes to kill Sexy volume oli muuten hyvä ripsiväri mutta karisi auttamattomasti. Eli periaatteessa ei siis yhtään hyvä. Mutta harjalla sai hyvin levitettyä massan joka oli karisemista lukuun ottamatta hyvä.

Lue lisää: Toukokuun loppuneet


Rituals... The ritual of Sakura Softening rice scrub, Nourishing shampoo, Magic touch body cream ja Zensational foaming shower gel olivat laivaostoksia.

Lempparini näistä oli kuorinta, jätti todella pehmeän ihon. Hiukan vaahtoava kuorinta oli helppo levittää ja pestä pois. Shampoo oli vähän mitäänsanomaton ja oli vähän hassua, että setissä ei tullut hoitoainetta. Vartalovoide oli melko paksua ja imeytyminen kesti kohtuu kauan. Tiedän, että moni intoilee Ritualsin suihkuvaahdoista mutta itse koin vaahdon ja sen purkista annostelun hankalammaksi kuin tavallisen suihkugeelin. Vaahtoa jäi aina purkin suulle ja en oikein ymmärtänyt vaahdon pointtia.

Lue lisää: Laivaostokset



Pirkka Q10 käsivoide yllätti, perusvoidemainen mutta nopeasti imeytyvä ja hyvin kosteuttava. Plussaa suomalaisuudesta ja helposta saatavuudesta. Ostan lisää.

The Body Shop Cooling Cucumber vartalojogurtti tuntui siltä, kuin olisi rasvannut itseään kylmägeelillä. En siis tykännyt. Tuoksukaan ei nyt osunut nappiin ja en vaan tykännyt viilentävästä voiteesta vaikka helteillä olisikin voinut helpottaa nukahtamista jos olisi viilentänyt itsensä voiteella ensin.

Clinique moisture surge intense tuoksui alkuun nenääni pahalta mutta kun totuin siihen, tykkäsin voiteesta. Näin kesällä kun rasvaiset voiteet tuntuvat olevan liikaa mutta kasvot ovat kuitenkin kuivat, tämä toimi. Voisin joskus ostaa lisää, mutta nyt ei akuutisti houkuta.

Dermosil rauhoittava anti-redness -voide tuoksui myös epämiellyttävältä. Hajustamaton eli tuoksussa tulivat esille raaka-aineet. Käytin alkuun aamuvoiteena ja lämpötilojen kasvaessa myös iltavoiteena ja ihan loput vartalovoiteena. Punaisuuteen en huomannut vaikutusta, ei jatkoon.



Rituals... The ritual of Ayerveda käsirasva on ööh, käsirasva. Käytin iltaisin, muuta en muista.

Essence plumping nudes huulikiilto jossain sävyssä. Kevyesti huulilla kihelmöivä, väriä tuova huulikiilto.

Pirkka Luomu reilun kaupan vanulappu. Huono yritykseni parantaa liikaa kuluttamistani. Laput siis hyviä, ostostapani huonoja.

Wella sp luxe oil on ihana mutta mielestäni melko kallis vaihtoehto. Litrahinta on yli 200 euroa kun yleensä käyttämäni Klippoteket on alle 150€/l. Hiusten kunnossa en suurta eroa ole huomannut mutta käsissä koostumuseron tuntee kun laittaa hiuksiin. Ehkä ostan, ehkä en. Tässä on vain 30ml ja Klippiteket, joka nyt on käytössä on 75ml eli hetkeen ei tarvetta ostaa.

Pierrot mini hammastahna oli edelleen ihan hyvä hammastahna. Näitähän on nähty loppuneissa aina kun reissaan.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie