Huhtikuun loppuneet osa 2


L´Oreal Elvital Dream Length hoitoaineesta tykkäsin kovasti. Voisin ostaa lisääkin mutta pyrin nyt tukemaan suomalaista tuotantoa kun meilläkin tehdään hyviä hiustenhoitotuotteita. Ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan on se tilanne, että varastosta ei löydy yhtään täysikokoista hoitoainetta, jippii.
Yves Rocher Sensitive Vegetal micellivesi oli aika perus, en huomannut sen kummempia kuin muistakaan misellivesistä. En viitsi tilata lisää vaan ostan vaikka Herbinaa tai LV:tä.
YR at the heart of pine trees suihkugeeli on viime joululta. Tykkään enemmän siitä toisesta joulutuoksusta, joten käytin tämän käsisaippuana. Ihan jees siinä.



Dermosil karpalokäsivoide oli ihan kiva, tuoksu oli aika vahva ja tykkään siitä enemmän muissa tuotteissa.
Lumene Lempeä rauhoittava tehovoide toimi flunssassa nenänpielissä ja käsi- ja jalkarasvana. En tiedä onko tätä enää millään nimellä saatavana.
Essence kulmakynä oli perinteinen kulmakynä, sävyistä se vaaleampi. Tykkään enemmän vahamaisemmista kynistä mutta ei tämäkään huono ollut. Ja hintahan tällä on aivan olematon.
Baby lips hydrate oli ihan ok. Ja onpahan taas yksi Babylips pois. Näitä kun jemmoissa vielä piisaa. Väritön ja ehkä vähän kosteuttavampi kuin ne värilliset.


Dermosil vanulaput on parhaita mutta en aina viitsisi tilata niitä netistä.
Nivea Soft on hyvä perusvoide, tykkään tästä vielä enemmän tuubimuodossa. Jotenkin vain tuubista on kivempi käyttää ja tulee käytettyä monipuolisemmin kun taas purkki toimii pelkästään vartalovoiteena.
The Body Shop Satsuma käsivoide on ihana, tuoksu vaan on aika voimakas ja en oikein tykkää käyttää näin voimakasta tuoksua julkisesti, esim. luennolla tai bussissa.
Dermosil sivellinputsarispray on ihan ok, mutta jäi todella vähälle käytölle. Päiväyskin oli mennyt jo pari vuotta sitten joten ei lähde muuttoon mukaan.


Lumene Valo hyaluronihapposeerumi on aina toiminut hirmuisen hyvin ihollani mutta nyt tuntui siltä, että iho kaipaisi jotain ihan muuta. Iho ei ehkä ole ihan tykännyt siitä, että olen vain yrittänyt saada purkin pohjia pois ja on ehkä toisaalta vähän liikaakin kosteutettu mutta toisaalta ärtynyt vähän kaikesta.
Clinique moisture surge yönaamio on nyt vihdoin viimeinen tuubi, joka kaapistani löytyi. Ihan kiva mutta en osta uutta.
Lumene Lähde tehokosteuttava geelinaamio on esimerkki siitä, mitä ostan mieluummin kuin Cliniqueta ihan jo hinnan ja kotimaisuuden vuoksi. Tätä on itseasiassa iso purkki odottamassa.
Lumene Arktis sy-voide on taas yhden talven palvellut. Kokeilen kesäkaudella muita sy-voiteita ja palaan syksyllä taas todennäköisesti tämän pariin.

Jotain muutakin saattoi loppua vielä huhtikuun aikana, mutta viimeiset päivät heitin sillä innolla tavaroita roskiin, että kuvaamiseen ei ollut aikaa. Viimeisiä päiviä Kuopiossa viedään ja tavaraa olisi karsittava vielä aika paljon. Nauroin jo, että haen roskakatoksesta yhden ison sekajäteastian ikkunan alle ja alan heitellä tavaroita ikkunasta, jotta kaikki mahtuu muuttokuormaan.

Nyt tulee hetkellinen muuttotauko blogiin, nimittäin modeemi lähtee huomenna seinästä ja tietokone pakataan laukkuun. Blogi palailee normaaliaikatauluun kunhan nettiyhteydet ja muut olosuhteet on saatu kondikseen, eli toivon mukaan viimeistään reilun viikon päästä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie