Huhtikuun kosmetiikkaostokset


Huhtikuussa löysin kivoja juttuja mutta onneksi aika maltillisesti. Sokokselta Cliniquen Moisture Surge Concentrate-pakkaus missä oli täysikokoisen Moisture Surge Hydrating Supercharged  Concentrate- kosteustiivisteen lisäksi minikoot Rinse-off Foaming Cleanserista (30ml), Take The Day off Lids Lashes & Lips meikinpoistoaineesta (30ml) ja Moisture Surge Overnight Mask (30ml). Pakkaus maksoi 36€ eli saman kuin tuo kosteustiiviste normaalisti. Onko kosteustiiviste tässä yhteydessä edes sana? Kopioin suoraan Sokoksen mainoksesta ja kuulostaa siltä kuin tiivistäisin naamaani kosteudelta.


Lumenelta tuli uusia Kosteuttava & täyteläistävä huulikiilto ja ostin sävyn Raspberry Bloom. Aikalailla Anytime vibat ainakin tuubissa. IsaDoralta oli tullu myyntiin Perfect Moisture huulipunia minikoossa (2,5g) mikä oli mielestäni ihan huippua.


Ostin sävyt 210 Coral Caress, 208 Vintage Peach ja 204 Cashmere Pink, joista yhden sain kaupan päälle tarjouksella.


Catricen kausikokoelma sisälsi pelkkiä hajustettuja meikinkiinnityssuihkeita, joista ostin Limen. Lempparihuulikiiltooni Catrice Prisma Lip Glaze oli tullut uusi sävy 040 Pink Brilliance ja Essencen melted chrome luomiväreistä nappasin vielä sävyn 01 zinc about you kun tajusin toisen sävyn kohdalla kuinka hyviä ne ovatkaan.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie