Aurinkorasvahamsteri


Periaatteessa tällä iholla kaikki postauksen aurinkorasvat pitäisi olla käytettynä juhannukseen mennessä, mutta hyvällä tuurilla edes osa on loppunut syksyyn mennessä. Mulla on tapana hankkia keväällä aina suunnilleen se määrä mitä aurinkorasvaa pitäisi kulua ja sitten puolet menee vanhemmilleni kun itse en niitä käytä. Viime kesän helteistä huolimatta kaikki ylemmän kuvan tuotteet on viime kesältä. Syy siihen miksi en aurinkorasvoja tarvinnut, on lähinnä se, kuinka hyvin onnistuin välttelemään aurinkoa. Kun on riittävästi yövuoroja, ei tarvitse aurinkoa paljoa nähdä. Tosin myös sillä vähäisellä altistuksella iho pitäisi suojata kun tuppaa tulemaan aurinkoihottumaa ja pahimmillaan olen tainnut 15-20 minuutissa palaa jos paikallani seison. Viimeksi olen tainnut ruskettua rusketusrajojen verran joskus kymmenen vuotta sitten, palorajat olen kyllä aina silloin tällöin saanut senkin jälkeen. Viime kesäisten tuotteiden käyttö ei ole suositeltavaa, jos tuotteet ovat olleet mukana rannalla ja päässeet kuumumaan mutta koska kaikki tuotteeni ovat olleet sisällä kotona, käytän niitä vielä tämän kesän.

-NIVEA SUN Face Shine Control Cream SK 30 on tällä hetkellä reissukassissa mukana. Ihan hyvä, en nyt sanoisi omalla ihollani että kiilloton. Ongelmanani ei ole niinkään se rasvaisuus vaan hikoilu. Toimii myös vartalolla silloin kuin vedenkestävyys ei ole tarpeen.
-Garnier Ambre Solaire UV Sport Aurinkosuojaemulsio Kasvoille ja Vartalolle SK30, pitää muistaa tänä vuonna levittää puhtaalle iholle. Yhtenä kesänä rasvasin itseni työpäivän jälkeen pukkarissa ja puistoon päästessäni reppu oli valkoinen ja koko kropasta murustui rasvaa harmaina klöntteinä.
-Riemann P20 SK20 on koostumukseltaan lempparini vartalolle käytettävistä aurinkovoiteista. Kaksikymppinen ei ihan ole riittävä ykköstyypin iholleni mutta en ole niin pitkään auringossa että viitsisin ostaa viisikymppistä. Viisikymppistäkin on ollut käytössä, siinä on spraypullo, kun tässä on kaatonokka. P20 on öljyinen levitettäessä ja yhden tahran olen valkoiseen paitaan saanut. Lähti kuitenkin pesussa ja iholta ei enää värjää. Jostain syystä vaan maistuu suussa vaikka en lähellekään suuta ole laittanut.
-Wella UV HAIR COLOR PROTECTION SPRAY ei ehkä olisi tarpeen kun ei ole mitään väriä mitä suojata, mutta suihkutellaan pois.



Kävin täksi kesäksi vähän uusiakin voiteita kokeiltavaksi. Aurinkovoiteita on kiva kokeilla kun joka vuosi tulee jotain uutta ja koostumukset ovat lapsuudesta parantuneet niin huimasti.
-Aco Sun Face Fluid mattifying SK30 on aivan mahtava koostumukseltaan, tätä ei erota kasvoilla ollenkaan. Kun on nestemäinen tuote kyseessä, ei varmaankaan tule kerralla laitettua riittävästi että tuon 30 suojan saisi mutta tekisi mieli vaihtaa kesän ajaksi päivävoide suoraan tähän.
-Aco Sun Soft Lips Glossy pink SK 25 on vaaleanpinkki huulikiilto suojakertoimella. Ihan jees, ei mikään ihmeellinen.
-Aco Sun Lips SK30 perushuulirasva, lievästi valkoiset huulet jättää.
-LV aurinkovoide roll-on SK 50, tästä ajattelin käsilaukkuaurinkovoidetta, roll-on voisi olla aika näppärä matkassa. En kuitenkaan pidä siitä kuinka paksuna tämä tulee roll-onista ja joudun silti käsin levittämään tuotetta.

Millä aurinkorasvalla sinä lähdet kesään?

Päivitetty 29.6.2020

Kommentit

  1. Asun eteläisessä Afrikassa, ja minulla on aina valtava arsenaali käytössä. Osa on ostettu Suomesta, joten siksikin on mielenkiintoista nähdä muiden suosituksia! LV:llä on yleisesti ottaen tosi hyvät tuotteet, joten tuota roll-onia pitääkin kokeilla. Minulla jää esimerkiksi kädet aina suojaamatta, ja muutenkin voide olisi hyvä pitää laukussa. Minulla on tällä hetkellä käytössä Ph5Eucerinin, Avenen, Elizabeth Ardenin ja Roche-Posayn tuotteet; Nivea (joka on aina miellyttävä) loppui juuri. Minulla on aina monta käytössä yhtä aikaa, koska yksi ei sovi kaikkiin tilanteisiin, esim.joskus tarvitaan sävyttävää, joskus vedenkestävää, joskus meikin alle sopivaa jne. Acolta ostin viime kesänä Helsingistä sellaisen puikon, joka oli näppärä dekolteella (se kului loppuun aika pian). Parhaita voiteita päivittäisen käyttöön ovat minusta juuri tuollaiset kuin tuo kuvailemasi Aco, eli niitä ei erota kasvoilta ollenkaan - hankalahkoja taas ovat ne, joista meinaa jäädä iholle valkoinen kalvo (jonka usein huomaa vasta kun on jo jossain menossa ja sattuu vilkaisemaan peiliin... ) Kokemuksen ja erehdysten kautta olen siirtynyt ostamaan aina melko lailla samoja merkkejä ja tuotteita! T. toinen hamsteri

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie