lauantai 10. maaliskuuta 2018

Vai että holo


Seuraavan essence nipun pariin. Tällä kertaa kokeilussa vähän enemmän hohtavat tuotteet.


Holo wow! eye & face palette sisältää neljä eriväristä hohtavaa "holo" highlihteria ja tumman ja vaalean pohjavärin niille. Ihan hyviä highlighter-sävyjä mutta eivät nämä holografisia ole.


Holo wow! sparkle stick on vaaleanpunainen stick-muotoinen highligter, joka kasvojen keskiosissa näytti mielestäni hyvältä, mutta poskipäillä irrotti melko paljon meikkipohjaa ja oli hankala häivytellä niin sormin kuin beauty blenderilläkin. Holo wow! prisma jumbo eye pencil oli näistä holo wow! tuotteista pohjanoteeraus. Kokeilin ensin sävyä 01 midsummer´s dream ja se oli niin jankkia, että oli mahdotonta saada sitä tasaisesti silmäluomelle enkä saanut sormin levitettyä sitä yhtään siitä, mihin se oli sattunut osumaan. Kuvassa myös salamaglitterit 02 supergirl joita oli tarkoitus käyttää mutta, jotka sitten jätin kuitenkin pois.


Kokeilin myös 03 enchanted forest, joka myös oli vastaavaa jankkia ja kumpikaan sävy ei edes hohtanut. Melkein mattasävyjä ja holona myydään.

Super curl  volume mascarasta tykkäsin, toi sekä massaa, että pituutta ripsiin ja kaareva harja oli ihan näppärä käyttää.


Kulmissa haalareihin mätsäten vibrant shock lash&brow mascara 03 no more blues.


Päädyin lopulta taputtelemaan jankkikynän päälle holopaletin kellertävää highlight-sävyä (nimi on holo white) ja kulmaluulle essencen vanhaa big bright eyes highlight it pearly- kynää.


Poskipäällä highlighterina paletin holo rose sävyä eli vaaleanpunertavaa. Meikkipohjana essence fresh & fit 20 tipalla essence coast´n´choll makeup lightening dropsia, essence stay all day 16h long-lasting concealer ja essence mattifying compact powder. Poskipunana Catrice illuminating blush 020 coral me maybe ja päällä essence instant matt make-up setting spray.


Kokeilin myös hydra nail care serumia ja muutaman käyttökerran perusteella tykkään. Auttoi jo kuivien kynsinauhojen ongelmaan.


Tosin ei vielä aivan täysin. Lakkasin out of space stories lakalla, sävyll 01 outta space is the place. Nämä out of space stories lakat ovat yksiä lemppareitani. Valkoista helmiäislakkaa laitoin kaksi kerrosta varuilta, vähän mietin että yhdelläkin olisi pärjännyt. Siveltimenvedot hiukan näkyvät lakan pinnassa mutta niitä saa aika tarkkaan kyyläillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti