Helmikuun loppuneet


Vuoden lyhimmäksi kuukaudeksi ihan jäätävän iso säkki roskia. Hyvä kerrankin saada purkkeja pois.


LV hiustenhoitoaine on ihan toimiva mutta tätä kuluu aika hirveästi. Ostin jo lisää. Ei tuoksua ja suunnattu herkälle iholle.
Batiste Cherry kuivashampoo on tuttua ja toimivaa Batistea, kirsikkaa en oikkuilevalla hajuaistillani oikein haistanut.
Cutrin Sensitive hairspray tuli joskus iät ajat sitten LivBoxista. Kotona käytän täysikokoista pulloa niin tämä pieni loppui vasta nyt. Käytän lakkaa todella vähän, mutta tämä toimii omassa tukassani hyvin.
 


Yves Rocherin White Vanilla oli joulun kausituoksu ja tämän käsisaippuan käytin mielelläni. Mieto vaniljan tuoksu ja kaikin puolin toimiva käsisaippua. Pullo on sopivan pieni lavuaarin reunalle, jää täyttöpulloksi.
Iisi suihkusaippua Mango & Coconut maksoi euron ja vaikka onkin ihan toimiva, niin ei mikään elämyssuihkugeeli. Tuoksu ei tuntunut mutta oli mukavan paksua ja pesi hyvin. Käytin loput käsisaippuana.
Golgate MaxFresh on vakkaritahnani silloin kun hampaita ei vihlo niin paljoa, että tarvitsee Sensodynea.


Lumene Lähde Intense Hydration 24h moisturizer oli oikein sopiva kevyemmässä talvikelissä, etenkin öljypohjaisen seerumin kanssa.
Lumene Bright Now Vitamin C Dry Skin Coctail kaksifaasinen tehohoito on uudistuneenkin Lumenen valikoimissa. Tämä vielä vanhaa Lumenea. Tykkäsin kyllä vaikka sekoittaessa piti muistaa tukkia pumpun aukko tai öljytipan jäämiä karkasi peiliin. Toimi hyvin talvi-iholla, iho ei kuivunut mutta ei tuntunut myöskään öljyiseltä. Käytin pääasiassa vain iltaisin.
Ekopharman Herukka hoitovoiteesta ja koko sarjasta olisin halunnut tykätä enemmän. Oli tarkoitus kirjoittaa niistä ihan oma postauksensa, mutta ei tullut kirjoitettua kun en innostunutkaan oikein mistään kokeilemastani tuotteesta. On ihan ok, mutta ei kuitenkaan niin kiva, että ostaisin täysikokoista.
YR Candied Mallows huulirasva on joulutuoksu vuodelta kivi ja keppi. Perushuulirasva, joka kulki reissuissa mukana.
YR Hydra Vegetal Depuffing Fresh Gel sy-voide kesti ja kesti mutta vihdoin loppui. Ihan ok päiväksi, kaipaan kuitenkin sy-voiteesta enemmän kosteutusta kuin turvotuksen vähentämistä ympäri vuoden.



Nivea Soft Refreshingly Soft Moisturizing Cream sopii käsille, kasvoille ja vartalolle. Käytin enimmäkseen käsivoiteena, mutta reissussa yleisvoide toimi kaikkeen. Ostan lisää varmaankin jossain vaiheessa.
Essencen käsivoiteet ovat samaa shea butter voidetta eri pakkauksissa. Tykkään ja muutama löytyy vielä jemmasta kun tämä ilmeisesti häviää nyt meneillää olevassa tuoteuudistuksessa.


Lumene Ultra Sensitive SOS light cream on vanhaa Lumenea. Rauhoitti ihanasti pakkasesta tulehtunutta ihoa. Pitää selvittää vastaako joku Lumenen uusista tätä edes jotenkin. 
Avon Gentle Aloe kasvovoide on 100ml purkissa ja kun se oli vähän tylsä ja pitkään nurkissa pyörinyt, käytin sen reissussa vartalovoiteena. Toimi ihan hyvin siinä.
The Body Shop Virgin Mojito Body Butter tuoksuu ihanalle ja on todella paksu vartalovoi. Täydellinen viime päivien pakkasiin. 


LactoLine alkoholiton kasvovesi on ihan lemppari. Maksaa mitättömän vähän ja tuntuu hyvältä iholla. Inci on sopivan lyhyt, tuote on valmistettu Suomessa ja tätä saa melkein mistä vaan. 
Essencen micellar waterista tykkäsin, hyvä tuoksu ja ihan kelpo misellivesi. Hyvä pullo täyttöpulloksi. Tämä jää myös pois valikoimista nyt.


Oriflamen Very me fat lash mascara vaan ei ollut very me vaan joutaa pois kun teki ripsistäni tikut. Harja ja massa eivät vaan olleet sopivat ripsilleni. 
Lumene CC puuterista tykkäsin, mutta olihan tällä ikää ja hyvä, että loppui. Pitää katsoa kun tulee sopiva tarjous niin ostan uuden.

Olipas loppuneita. Maaliskuu voi olla kyllä aika paljon lyhyempi loppuneiden osalta.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie