Lumenen "uutta"

En ole oikeastaan ollenkaan puhunut Lumenen jo aikaa sitten uudistuneesta värikosmetiikasta. Ihonhoitoa on jonkin verran tullut kokeiltua mutta nyt on ehkä aika käydä jo meikkien kimppuun.


Kävin alkuviikosta Sokoksella ja sain ilmeisesti Lumene ostoksieni perusteella kaupan päälle kivan yllätysboksin.




Boksi sisälsi Kuulas sarjan kiinteyttävän silmänympärysvoiteen, Nordic noir deep impact mascaran, Nordic seduction huulikiillon sävyssä 8 säde, Nordic chic kulmien muotoiluvaha 3 vaaleanruskea ja Nordic noir extreme eye marker sävyssä 2, eli ruskea.


Pakkaukset ovat ihania mutta kaikissa näkyy kyllä sormenjäljet heti. Rajauskynä on ainoa, jonka käyttööntulo hieman epäilyttää, mutta jos kesän aikana ottaisi tavoitteeksi rajauksen teon opettelun.


Kun kokoelma kasvoi näin hyvin ja kivoilla tuotteilla, niin pitää näyttää teille aikaisemmatkin Lumene ostokset. Mukana on niin 3+1 päiviltä, Carlsonin kanta-asiakaspäiviltä kuin Tokmannin alekorista löytyneitä tuotteita.


Ja taitaa tulla mukaan kaikkia Lumenen meikkisarjoja, jotka ovat kyllä edelleenkin hämmentäviä.


Nordic chic sarjasta otin kokeiluun irtopuuterin sävyssä translucent kun 3+1 päivillä löysin sen alennuksesta. Saman sarjan poskipuna 2 kevätkukat oli jo aikaisemmin Tokmannin alekorissa vitosella.



Nordic girl sarjan eyes eyes baby eyeshadow palette sävyssä 2 ostin Jenken suosituksesta.



Nordic seduction creamy lipstick sävyssä 6 ihana aamu oli myös 3+1 päivien ostos.



Instant glow sävyseerumin ostin Carlsonin kanta-asiakashintaan ja sävyssä universal light. Jotenkin iän myötä (tai laiskistumisen) on alkanut kiinnostaa aina vaan ohuemmat ja heleämmät meikkipohjat ja otin sitten tämän kokeiluun.


Jos viikonloppuna ei tule töitä, niin pääsette kuulemaan käyttökokemuksia silloin.

Mitkä ovat tuttuja ja onko antaa käyttövinkkejä?

Kommentit

  1. Lumenen ihonhoitotuotteita olen käyttänyt jo pitkään. Suosikkini on ollut vuosien varrella C-vitamiiniseerumi ja päivävoide. Nuorempana minulla alkoi tulla rumentavia maksaläikkiä ja pisamia jota inhoan yli kaiken! Nykyään ei ole yhtä ainuttakaan värimuutosta kasvoissa vaikka täytin äskettäin 60 vuotta. Ei suurentuneita huokosia eikä mustapäitä ole ollut vuosiin. Kaiken ansioksi sanoisin C-vitamiinipitoiset tuotteet ja muut hedelmähapot jota käytän naamioina. Lumenen meikkien värimaailma ja laatu on parantunut huimasti! Aikaisemmin en ostanut heidän meikkejä ollenkaan koska laatu oli todella surkea aivan samoin kuin värit.Saattoi jopa erottaa kenellä oli Lumenen meikkivoide kasvoilla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie