tiistai 27. maaliskuuta 2018

Essence-historiaa


Asuin Saksassa kolme kuukautta alkuvuodesta 2013 ja tutustuin silloin ensimmäisen kerran essencen Limited Editioneihin. Limited Edition on yleensä myynnissä noin kuukauden ja tulee myyntiin vain isomman essence valikoiman kauppoihin. Välillä Suomessa tuntuu tulevan milloin sattuu ja minne sattuu ja joskus näkee kesäkokoelmia myytävän talvella. Kuten kuvasta voi jo päätellä, ovat LE- tuotteet aikamoinen heikkous, etenkin kun hinnat ovat parin kolmen euron kieppeillä. Pärjäisin näillä essencen luomiväreillä, poskipunilla ja highlightereilla loppuelämäni. Listauksesta on jätetty pois pysyvän valikoiman ennakkokokoelmat.


Luojan kiitos, varastoista ei enää löytynyt Saksan aikaisia tuotteita mutta melkein yhtä vanhoja. Koostumukset eivät kuitenkaan ole kärsineet, joten omalla riskillä käytän vielä tuotteita. Bloom me up luomiväri on vanhin mitä kokoelmistani löysin, ollut myynnissä 3-4/2014. Viva Brasil -6/2014, Wave goddes 7-8/14 ja  Rock out- sarja, josta olen käyttänyt jo kaksi huulikiiltoa aikoinaan 10-11/2014.


Come to town on joulukokoelma vuodelta 2014 ja rakastan sen huulipunaa, joka on juuri oikean sävyinen punainen.  Like an unforgettable kiss on alkuvuotta 2015. Näiden jälkeen tulleen Hidden Stories kokoelman huulikiillot olen jo käyttänyt pois.


I heart nude oli iso kokoelma helmikuussa 2015 ja sitä tuli hamstrattua.


Tässä välissä on ollut useampi LE, jotka eivät kiinnostaneet tai josta olen ostanut vain huulikiillon ja käyttänyt pois. Fun Fair on elokuulta 2015 ja luomivärit ovat todella miellyttävät koostumukseltaan. Urbanized 8-10/2015 on jäänyt vähemmälle käytölle sen jälkeen kun pinkki kauteni loppui.Happy Girls are pretty 9-10/15 huulipuna olikin viime vuoden pannuprojektissa ja tämä vaaleampi nudepuna on vielä jäljellä.


Wake up spring! (3-4/2016) poskipuna on käyttööni harvinaisen näkymätön poskipuna mutta tähän tulee tartuttua kohtuu-usein. 1/2016 Winter? Wonderful! huuliöljyt ovat olleet lemppareitani ja toivon mukaan loppuvatkin piakkoin.


The beach house 6-7/2016 poskipuna on myös ollut käytössä säännöllisesti. Summer fun 7-8/ 2016 poskipuna taas on saanut armon aikaa kesän verran. Valkoista viilentävää luomiväriä ei ole myöskään tullut oikein käytettyä.


Girls just wanna have fun- highlighter 9-10/2016 on äärimmäisen hienovarainen highlighter mutta koska olen sairaanhoitaja, en diskopallo, se riittää töihin. Blossom dreams 3-4/2017 on ihanan keväinen ja liian vähälle huomiolle jäänyt LE.


Next Stop summer 5-6/2017 blotting paper on kesällä etenkin tarpeen. Sininen ja vihreä huulipuna muuttavat väriä huulilla ja ovat mietoja kesäpunia.


Hip girls wear jeans 6-8/2017 sininen huulipuna sen sijaan ei vaihda väriä vaikka niin aluksi luulin.


I want candy oli essencen yhteistyö ChupaChupsin kanssa ja tuotteiden piti tuoksua tikkareille mutta miun nenä ei vissiin oo riittävän herkkä. Cubanita 7-8-2017 toi paljon puhutun banaanipuuterin ja jumbo highlighterin jonka kookoksen tuoksu ei onneksi ole niin paha mitä odotin. Inhoan nimittäin kookosta.


Coast´n´chill 9-10/2017 taas toi ruskean sävyjen lisäksi vaalennus- ja tummennustipat meikkivoiteeseen. Tummennustippoja en ole vielä tarvinnut kylläkään.


2018 häämöttää jo. Oikealla Bootiful nights 10-11/2017 joka ei kokoelmana houkutellut. Step into wonderlandistakaan 11-12/2017 ei muut kuin highlighter ja huulipuna miellyttäneet. Made to sparkle samaan aikaan sen sijaan innosti enemmän ja etenkin sen metallihuulipunat. Counting stars onkin ainoa tämän vuoden puolella kiinnostanut LE eli ehkä minäkin kehityn hiljakseen ja jossain vaiheessa en enää sorru liikaan shoppailuun. Tuotteita kun olisi riittävästi hautaan asti. Voivatpahan aikanaan sitten tuhkata diskopallona.

Missä vaiheessa itse olet tutustunut essencen kokoelmiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti