Maaliskuun luetut

Hyvä kirja. Kyseessä ei ole mikään ravitsemusopas vaan Hanna avaa kirjassa ruokailukulttuurin muutosta ja kuinka ravitsemustieteellistä tutkimusta tehdään ja minkä vuoksi tieteilijä ei voi sanoa yhden ruoka-aineen tai -ryhmän aiheuttavan sitä tai tätä. Kannattaa lukea!
Viihdytti mutta eipä sen ihmeempiä. Vanhempaa Robertsia.

Harlequinin kumpikin romaani hämmästytti sillä, kuinka parisuhdeväkivallasta ja jopa seksuaalisesta hyväksikäytöstä saadaan aikaan romantiikkaa. Toisen kiristäminen menemään naimisiin onkin niin hiivatin hyvä alku terveelle parisuhteelle.


Kyllä Wardin kirjojen parisuhteetkin osaa välillä outoja olla, mutta mieluummin Mustan tikarin veljeskuntaa kuin Harlequinia. Romantiikkaa, seksiä ja takuu onnellinen loppu, niin mitä muuta sitä kirjalta kaipaa kun haluaa rentoutua. Blood Fury on sivusarjan, Mustan tikarin perilliset, kolmas osa.



















Dearest Ivie on Mustan tikarin veljeskunnan maailmaan sijoittuva irrallinen lyhytromaani. Lyhyt eli 150 sivua kun muut on siellä 300-400 välillä. Viihdytti tämäkin.




















ÄÄNIKIRJAT (vaihdoin Netflixin ja Viaplayn BookBeatiin)

Jutan voimakirja, Jutta Gustafsberg, 2015: Ihan hyvä kirja siihen asti kun alettiin puhua meedioista ja entisistä elämistä. Suurin osa ravintoon ja liikuntaan liittyvistä jutuista oli paljon järkevämpiä kuin mitä odotin FitFarmin dieettiohjeiden perusteella. Kuuntelin 1,25 kertaisella nopeudella junamatkan aikana koko kirjan.

Harry Potter and the Philosopher´s stone, J.K. Rowling. Potter on Potter.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie