perjantai 9. maaliskuuta 2018

Keijupölyäksidentti eli ensimmäinen kokeilu uudella essencellä


Joskus vain käy näin. (meikäläisen koheltaessa tietysti kohtuu usein.) Ei ole kyseessä hohderokko vaan essence glow to go illuminating setting spray, joka tupsahti naamalle pisamien lailla. Olin jo itse asiassa kuullutkin hiukan temppuilevasta suihkeesta ja suihkuttelin sitä aikani ilmaan mutta silti olin loppupäivän hohdokkaasti täplikäs. Tämä ei  nimittäin kuivuttuaan sitten liiku. Topin kyllä kasteli ja oli aika kostea muutoinkin. Hohde kuitenkin oli erittäin nätti, että ainakin kesällä kropalle tämän voi käyttää jos ei muutoin.Primerina vihertävä, melko jankkimainen you better work! gym proof primer, joka lupaa olla hien kestävä, SPF 20 ja instant blur. Blurrasi kyllä kun sai työstettyä ihoon, mutta hetkinen meni näin paksun primerin kanssa. Hikeä ei vielä eilen päästy kokeilemaan mutta aurinkosuojakerroin oli jo ihan tarpeen. Tykkäsin ensimmäisen käyttökerran perusteella.


Ihan kaikki ei ole uudistunut joten pohjan tein vanhemmilla essencen tuotteilla. Meikkivoiteena fresh & fit sävyssä 20 fresh nude, joka on vielä talvi-ihoon aavistuksen tumma. Peiteaineena stay all day 16h sävy 20 soft beige ja puuterina mattifying compact powder 11 pastel peige.


Luomiväreinä käytin in love with rose palettia. Pakkaus on mielestäni halvemman tuntuinen kuin essencen suorakaiteen mallisissa.


Laatu kuitenkin on paria tummempaa lukuunottamatta ällistyttävä halpissarjaksi. Tummatkaan ei niin huonoja mutta kuivempia.


Pigmentti on ihan jees, primerina käytin Too Faced Shadow Insurancea, mutta luonnonvalo syö taas ihan älyttömästi väriä. Päivän aikana jonkin verran haalistui, mutta ei kertynyt luomivakoon.


Uudesta make me brow kulmajauheesta tykkään, oma sävyssä 02 blonde. On kyllä itse asiassa aika tumma blondi ja jostain syystä blonde on laitettu lisätarralla pakkaukseen ja alla lukee 01 brown??? Tämä opetteluttaa hetken ja en ymmärrä miksi tämä helisee. Vähän piti korjailla essencen vanhalla kulmakynällä ja Lumenen kulmageelillä.


Ripsari ja primeri eivät ekalla käyttökerralla vielä vakuuttaneet. En hirveästi tykkää primereista, joten pitää kokeilla ihan paljaaltaan ripsaria.


Volume booster lash primer kannattaa ilmeisesti antaa kuivaa kunnolla ripsiin niin toimii paremmin. Ei nyt ihan luvattu super voluumia antanut. Ei myöskään volume hero power black vaikka hiukan kuivuttuaan voikin olla hyvä arkiripsari.


Räpsyttelihän noilla silti menemään. Alarajauksena aavistus long lasting eye pencil automaattikynää sävyssä 31 rosy & goldie.


En uskaltanut puuteroida koko naamaa brighten up! peach powderilla vaan heitin sitä vain kevyesti puuterin päälle.


Persikkapuuteri on aika persikkaisen värinen näin talvivalkealla iholla.  Glow like mermaid sen sijaan oli sormella swatchattuna miedon persikkainen, mutta siveltimeen jäivät eri värit näkyviin ja ainakin itsestä tuntui että kasvoillakin oli aavistuksen värieroja vaikka sivellintä kaikissa väreissä pyöräytti. Näkyvissä myös eye pencil, kulmapuuteri ja colour boost sävyssä 03 pink interest. Colour boost on nestemäinen huulipuna ja sävy pysyi hyvin huulilla, syömisen jälkeen lisäsin sokkona, koska tuntuma oli hävinnyt, mutta väri oli vielä jäljellä. Odotin tuubimallia mutta tässä onkin ihan kunnon aplikaattori. Tuubi toki helpottaa kun tuotteen vähetessä saa loputkin puristettua esiin. Sävy oli juuri siinä rajalla, että on sopivan kevätpinkki olematta liian barbiepinkki.Poskipunat eivät uudistuneet ja essencen nettisivuilla oleva poskipunavalikoima on itse asiassa aika huono tällä hetkellä, joten heitin poskille varovasti luomiväripaletin suurinta punaista.


Kaikki muut tuotteet jatkoon paitsi tämä glow to go jää vielä mietintään, miten tämän käyttää järkevästi. Ainahan voi kokeilla vaihtamista toiseen pulloon.


Käsivoiteenkin kokeilin ja tuote +, pakkaus -. Mikä hiivatin järki on pakata 50ml käsivoidetta näin epäekologiseen pulloon. Ei toki normaali muovituubikaan ekologinen ole mutta tämä on mielestäni jo järjetön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti