Vähennysten vuosi ja tammikuun lisäykset

Päätin vuoden 2016 olevan vähennysten vuosi. Aikomuksena olisi vähentää kiloja, stressiä ja ennen kaikkea tavaraa. Täysin herkuttomalla ja tavarattomalla linjalla ei kuitenkaan mennä, mutta tarkoituksena olisi kuitenkin reilusti vähentää herkkujen ostoa ja sitä kautta syömistä. Ihan jo rahaakin ajatellen kun loppuviikon saan jännittää jatkuvatko työt ensi viikolla. Kosmetiikkavarastojani yritän käyttää pois ennen kuin tuotteet alkavat itse kävellä ovesta ulos ja luulen, että kevään tullen kirpparipöydät kutsuvat myymään turhaa tavaraa pois.

Kosme-varastot vielä kuitenkin kasvavat muutaman paketin verran. Tässä tänään postista haettu tammikuun LivBox ja tulossa joulun alesta vielä Kosmetik4less:in paketti Saksasta ja Yves Rocherin paketti.


Suklaalevyn sain laukkuuni pakattuna jälki-joululahjana kun veljeni toi matkalaukkuni joulun jäljiltä. (En jaksanut raahata laukkua linja-autossa mukananin kun tiesin veljen tulevan viikon päästä perässä autolla). Mietin ennen joulua paketoisinko yhden paketin suklaata itselleni ja varmana, että saan joltakulta suklaata, jätin ajatuksen. Niinmpä jäin ilman omaa joulusuklaata jota syödä sohvannurkassa kirjan kanssa. Valittelin kovaa kohtaloani saunassa Mexikolaisen vaihto-oppilaan kuullen ja hän lähetti minulle suklaalevyn. Thanks Marce!






Vielä yksi hidastelukuva ennen esittelyä.


Boxi vaikutti päällepäin vaisulta ja osoittautuikin ainakin itselleni melkoiseksi pettymykseksi.


Boxi sisälsi varsinaisina tuotteina SB12-suuveden 50 ml, Philosophyn when hope is not enough seerumin 4ml, Cutrin Sensitive rescue Dry Scalp Moisturizer 75ml, Lumene True Mystic Precise Tip Silmänrajaustussin ja Herbinan Energy Boost kuorintavoide. Lisäksi boxista löytyi pähkinäpussi Anydaylta ja Salus Magnesiumvitamiinijuoma.


Tuotteista mieluisinta on vaikea valita kun kaikille on yhtä vähän itselläni käyttöä.  Philosophyn seerumin ehkä kuitenkin nostaisin ykköseksi, ainakin näin kokeilematta . Tuotteen luvataan ylläpitävän ihon nuorekkuutta ja auttavan ihoa palautumaan ja kiinteytymään. Omilla kasvoillani ihonhoitotuotteiden kriteerinä on vielä lähinnä kosteutus kun ihoni on vielä melkolailla nuori. (OVH 43,50€/30ml)

Cutrinin hiuspohjan kosteuttajaa olisin todennäköisesti tarvinnut pitkän tukan aikaan .  Nyt lyhyellä tukalla päänahkakin on voinut paremmin. Mutta ehkäpä pakkaset vielä senkin kuivattavat. Boxista löytyi kosteuttaja täysikokoisena. (14,90€/75ml)

Herbinaa tuli viimeksi marraskuun boxissa, silloin kosteuttava naamio, josta pidin kovasti. Kuorintakin tulee varmasti käytettyä, mutta näin talvisaikaan hitaasti. Kuorinta lupailee kirkastaa ihoa ja tehdä siitä raikkaan ja pehmeän. Toinen boxin täysikokoinen tuote. (OVH n. 6€/75ml)

Lumenen rajauskynää varmaankin kokeilen vaikka käytän harvoin mustaa rajausta. En osaa kunnolla piirtää rajauksia, minkä vuoksi muistutan edelleen yhtä paljon pandaa mustilla rajauksilla kuin ala-asteella kun aloitin meikkaamisen. Täysikokoinen. (OVH 12,90/1ml)


Vähemmän mielenkiintoiset ja lähes harmittavat tuotteet olivat SB12 -suuvesi (OVH 15,90/250ml, myös isompia kokoja). Onneksi makuna sentään oli Mild, koska vahvat suuvedet lähinnä ärsyttävät suutani.

Pähkinäallergikkona en voi syödä paljoa pähkinää ja se vähäkin minkä voin, maistuu lähinnä allergiavaroitukselta suussani, mutta työpaikalla onneksi kahvihuoneen pöydältä häviää kaikki. Anydayn Dry Roasted Nut Selection on suolaton ja maksaa n 2,39/60g. Henkilökohtaisesti en muutenkaan välitä saada syömistä kun olen tilannut kosmetiikkaa.

Salus magnesiummehu saa vielä pähkinäpussiakin vähemmän ymmärrystä. Suositusannos on 20ml/päivä ja boxissa tullut pullo on puolet siitä. Terve ihminen ei noin yleisesti tarvitse magnesiumlisää jos syö monipuolisesti ja riittävästi. Ja puolikkaasta annoksesta ei pysty sanomaan mitään muuta kuin tuotteen maun.

Mutta tälläisiä tällä kertaa, Boxi tai pari on vielä saamatta tilauksestani, mutta en kyllä tule lisää enää boxeja tilaamaan, niin mitättömiä ovat pari viimeistä olleet.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie