Perjantai-illan huumaa

Mainitsinkin jo aiemmassa postauksessa, että rajaukset eivät ihan ole sitä vahvinta osaamisaluettani. Etenkään kahden tunnin unilla.

Olin aikeissa tehdä vain ihan perusmeikin, koska eilisen perjantai-illan huipennus oli kauppareissu vanhempien kanssa, mutta yövuoron jälkeisessä väsymyspöllyssä huomasinkin tarttuneeni rajauskynään.

Kuvien värit vaihtelevat mielenkiintoisesti suunnan mukaan kun vessassa on sekä valkoinen, että keltainen valo.


 Luomivärikin näyttää suttuiselta, oikean silmän pari kuukautta kestänyt elohiiri vaikeuttaa kivasti värien tarkkaa levitystä. Luomivärinä on Nuxin Suede paletista ylärivin kolme vasemman puoleisinta ja petroolinsininen alariviltä. Pohjustusta en käyttänyt niin koko luomelle tuli valkoinen jonka päälle sisänurkkaan taupe ja keskelle kultaista. Ulkonurkassa ja rajauksen päällä petroolinsinistä.


Nämä vähemmän onnistuneet rajaukset tein Isadoran Twist-Up Metallic Eye Penillä, sävyllä Steel Gray joka on kimaltava tummanharmaa ja hyvin pehmeä koostumukseltaan. Kynää ei teroiteta vaan kierretään ja kärki muotoillaan mukana tulevan muovisen sharpenerin kanssa. Ripsivärinä Oriflamen The One 5-in-1Wonder lash sävyssä Brilliant black. Huulilla väritön huulirasva ja iho meikitön. Kulmakarvoihin sipaisin vain väritöntä geeliä, kävin laitattamassa kulmat pari viikkoa sitten kasvohoidon yhteydessä Kauneushoitola Upeudessa Kuopiossa.

Vähemmän onnistunut meikki mutta onneksi silmälaseissa on tarpeeksi miinusta peittämään lähes kaikki meikkimokat.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie