Överiripset

Käytän yleensä hyvin miedosti ripsiväriä, lähinnä koska saan ylä- ja alaripset jäämään inhottavasti toisiinsa kiinni. Muutama ripsi kummassakin silmässä kun kasvaa minne sattuu. Tämän päiväisessä kokeilussa ripsien pohjustusaine ja omaan makuuni överit ripset.

Alempi kuva on eilisestä meikistä ja vaikka ero kuvissa ei ole päätähuimaava, tuntuvat ripseni oudoilta. Yleensä tykkään siitä, että ne ovat ripsivärinkin kanssa pehmeät ja joustavat, eivätkä oikeastaan edes tunnu meikatuilta.


Ripsivärin pohjustusaineena käytössäni on Essencen lashbase, joka on valkoinen "ripsiväri". Ainakin tämän Oriflamen ripsivärin kanssa, Essencen piti antaa kuivua kunnolla ennen värin laittoa.


Päivän hyvin neutraalimeikki on tehty pitkälti Essence-sarjalla. Asuin opiskeluaikoina muutaman kuukauden Saksassa ja ihastuin halpissarjaan. Sarjassa on paljon sekä hyviä, että huonoja tuotteita mutta parin euron hintaan väärän sävyn tai koostumuksen kokeilu ei tunnu niin pahalta. Sarjan Suomeen tulon jälkeenkin olen yleensä tilannut Essenceä Kosmetik4less:ltä koska hinnat ovat alhaisempia ja Suomessa ei n. kuukauden välein vaihtuvia special editioneja nähdä.

Nyt kasvoilla Essence Soft Touch mousse, pehmeä vähän mömmömäinen meikkivoide, jonka yleensä levittelen sormin. Sen päällä Essence mattifying Compact Powder hyvin kevyesti Essence kabukillä pyöräytettynä. Luomilla pohjustuksena Essence Big Bright Eyes Highlight it Pearly-kynää ja Cliniquen ikivanhaa palettia, joka tuli kaupanpäällisinä aikoinaan. Hyvä peruspaletti, mutta niin tylsä etten saa sitä koskaan loppumaan.

Ripsissä sama ripsari kuin edellisessäkin postauksessa eli Oriflame the One 5-in-1 Wonder Lash. En ole vielä niitä viittä ihmettä löytänyt mutta hyvä perusvarma ripsari silikoniharjalla, toinen puoli harjaksista pitkää ja hyvin erottelevaa, toinen lyhyttä ja paremmin värjäävää. Minun arkikäytössäni riittää 1-2 kerrosta, jonkun toisen käytössä varmaan sen 1000, koska ei nyt kuitenkaan niin erikoisen tumma ja tuuheuttava.

Kulmissa Essence lash&brow gel mascara ja ala-rajauksena vienosti Isadoran Metallikynää Steel grayna. Huulilla loppumaisillaan oleva Oriflame The One Power Shine Lipstick ja sävy Glazed Currant.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie