Ihanat käsivoiteet yöpöydälläni

Jatkuva käsidesillä löträäminen ja pakkanen pistävät kädet koville. Onneksi ihanista käsivoiteista on apua niin kuivaan ihoon kuin pakkasmieleenkin.


Parhaista parhain on L´Occitanen Shea Butter käsivoide. Sain ILoveMe-messuilla 10ml minikoon kun liityin L´Occitanen kanta-asiakkaaksi ja äidiltäni tuon 30ml tuubin. Kokeilujen perusteella voisin melkein sanoa etten koskaan tule muuta käsivoidetta tarvitsemaankaan ja varmasti ostan tätä lisää kunhan kaikki muut tuubit on kulutettu. Voide on täyteläistä ja kosteuttaa erinoimaisesti, mutta imeytyy nopeasti jättäen kädet kosteutetuiksi ja suojatuiksi. Yleensä lisään käsivoidetta yöllä herätessäni, mutta tämän kanssa siihen ei ole ollut tarvetta. Kädet tuntuvat pitkään rasvatuilta olematta kuitenkaan rasvaiset, kestää jopa kevyen vesihuuhtelun.


Muita talven suosikkeja ovat olleet Body Shopin joulukalenterista tulleet Almond Hand & Nail Cream ja hieman kevyemmät Strawberry ja Honeymonia. Jostain syystä Honeymonian tuoksu ei itseäni miellytä. Mansikka taas on aivan ihanan tuoksuinen ja mantelikin mukavan neutraali, jotta pystyn haistelemaan sitä tyynylläni.


Päivällä rasvaan käsiäni Yves Rocherin ohuilla ja nopeasti imeytyvillä voiteilla. Näillä ei toisiinsa vertailtuna ole paljoakaan eroa, tuoksua lukuunottamatta. Appelsiinisuklaan tuoksuinen Cacao on pyörinyt pöydällä jo pitkään enkä ole tuoksusta pitänyt alunalkaenkaan. Käsisaippuassa tuoksu oli paljon luonnollisempi ja parempi. Nyt voiteen tuoksu on jo väljähtänyt. Viime vuoden joulun kausituotteena ollut Redberries on mielestäni keinotekoisen tuoksuinen mutta ei häiritsevästi. Tämän vuoden joulutuotteet Spicy Vanilla ja Candied Orange & Almonds ovat ihan päteviä päiväkäsivoiteita. Spicy Vanillasta tuoksun tunnistaa vaniljaksi mutta appelsiinia en kyllä tuosta toisesta tuubista tunnistanut.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie