Nudea ihollekin

Eilisen Blushed Nudes meikin pohjalla oli Liv-boxista syksyllä tullut Lumenen Nude perfection glow foundation- meikkivoide sävyssä Light Ivory.


Meikkivoidetuubi on täysin mutta hassusti kuopallaan siitä asti kun sen sain.  Voide on ohutta ja kohtalaisen peittävää.


Kokeilin meikkivoidetta pakkasesta sisälletulon jälkeen eli kasvoni punoittivat taas reilusti.


Tässä meikkivoide on levitetty vain oikealle puolelle kasvoja ja punaisuus on vähäisempää ja ainakin omaan silmääni ihonväri on tasaisempi. Runsaat pisamat eivät kuitenkaan peity meikin alle. Yritin kerrostaa meikkivoidetta huonoin tuloksin ja oikealla puolella kasvoja väri paakkuuntui ja jouduin tekemään töitä saadakseni ihon näyttämään tasaiselta.

(Edit 22.1 Kuvassa levitetty siveltimellä, kokeilin myös BeautyBlenderillä, jolla tuloksesta tuli tasaisempi. Ei siltikään yllä itselläni CC-version tasolle)


Valmis meikki on läpikuultava ja arkena voisin kuvitella tuotetta käyttäväni väriä tasoittamaan ja suojaamaan, suojakerroin 15. Meikkivoiteen päällä on We Care Icon Natural Wear - irtopuuteri sävyssä 1 perfect translucent. Korostustuotteet ovat Makeup Revolutionin paletista Ultra Sculp & Contour kit, Ultra Fair, joka näin talvi-iholleni on loistava.


Huulilla keltaisessa valossa nudemmalta näyttävä kevyen pinkki Lorealin Color Rich 136 Flamingo Elegance. Kuivat pakkasilmat ja kiire saavat huulipunan kivasti jäämään kiinni kuiviin huuliin vaikka Color Rich- huulipunat ihanan kosteilta huulilla tuntuvatkin.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie