Blushed nudes

Maybellinen The Nudes-paletti sai alkutalvesta uudet sävyt; The blushed nudes. Uusi paletti on kimaltelevampi ja pastellisempi kuin alkuperäinen. Maybellinen mukaan 12-värinen paletti on ruusukultainen ja sopii käytettäväksi väripareina, trioina tai nelikkoina. Toisaalta kaikki värit ovat niin mietoja, että ne menevät nätisti sikinsokinkin käytettynä.


Paletissa ainoastaan ylärivin toiseksi viimeinen on mattaväri, kaikki muut kimaltavat enemmän tai vähemmän. Pinnan rikkoutumisen jälkeen useimmat vähemmän.


Paletista puuttuu peili, toisille oleellinen, itse harvoin niin kaukana seinäpeilistä meikkaan, että sitä tarvitsisin. Sivellin toimii paremman puutteessa, mutta harjaspää oli omaan työskentelytapaani vääränlainen.


Ylärivi oikeassa järjestyksessä puhtaalle iholle swatchattynä. Vaaleanpunainen on tuossa tyhjässä kohdassa eli hirveän pigmenttisiä eivät ole. Tässä on kolme kerrosta päällekäin.


Alarivin tummemmat värit ovat jo hieman näkyvämpiä.


Luomelle häivytettynä värit eivät oikein erotu toisistaan. Kulmaluulla kolmas vasemmalta. Pohjalla vaalein ylärivin eka, keskellä alarivin eka ja ulkonurkassa alarivin neljäs. Ripsien tyvessä alarivin viides.


Mutta arkisen työmeikin tällä paletilla tekee oikein kivasti. Alarajaus Yves Rocherin vanha tuplarajauskynä josta hävinnyt tekstit, toinen pää tummanvihreö ja toinen tämä punakultainen.

Tykkäsin Blushed-paletista enemmän kuin perus Nudesta. Suomessa ei olla ainakaan vielä nähty sarjan täydentävää The Rock Nudes- palettia eikä the Smokes- palettia.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie