Tammikuun lisäyksiä: Yves Rocher

Sain viime viikolla Yves Rocherin alepakettini. Sopivasti saapumisilmoitus tuli viisi minuuttia sen jälkeen kun olin laittanut viestiä paketin viipymisestä :D

Tälläisiä paketista kuoriutui

Kosteuttavasta Hydra Vegetal-sarjasta tilasin Refreshing Cleansing Gel-raikastavan puhdistusgeelin kevättä ajatellen. Nyt talvella käytössä on Nutritive Vegetalin vastaava mutta paremmin kuivalle talvi-iholle sopiva geeliputsari. Muutkin Hydra Vegetalit eli Hydrating Cleansing Milk-puhdistusmaito, Intense Hydrating Mask- naamio ja 24h Intense Hydrating Rich Cream-voide tulevat kevään mittaan sitten korvaamaan Nutritivet. Hydrat on suunnattu normaalille/kuivalle iholle ja Nutritivet kuivalle/erittäin kuivalle iholle.


Herkän ihon Sensitive-sarjasta tilasin lievästi couperosaan taipuvaiselle iholleni Intense Soothing Concentrate-seerumin ja rasvaiselle iholle tarkoitetusta Sebosta Purity Maskin - puhdistavan naamion. Yritän nyt tänä vuonna petrata näiden naamioiden kanssa, yleensä yövuorojen jälkeen iho onkin niin huonona että kunnon puhdistava naamio on paikallaan.


Champagne rose givre-meikkikynä ja huulikiiltokynä Beige nagre ovat nudeakin nudemmat


Vai löydättekö ne kuvasta?

Tästä hieman erottaa että toisella silmäluomella jotain kimaltelevaa on.
Mutta tässä taas en itse näe mitään kummempaa eroa.

Huulikiilto tuntuu olevan huulilla ihan ok, ei tahmainen kiiltomainen eikä kuitenkaan huulipunamaisen kuiva. Tuoksussa oli ehkä jotain maustekeksimäistä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie