12 shades of Gray

Fifty Shades on kyllä jättänyt jälkensä kosmetiikkamaailmaan ja joka paikassa näkyy eri lukemia Grayta. 12 Shade on Make Up Storen iso harmaa paletti, josta riittää harmaata luomiväriä loppuiäksi.

12 Samettista harmaan sävyä. Ylärivillä mattoja ja alarivillä shimmereitä.



Ekana oleva himmeästi näkyvä vaaleanharmaa on aivan ihana, sumuinen ja samettinen harmaa. Muutkin mattasävyt ovat hyvin levittyviä ja pigmenttisiä.


Shimmerinen alarivi alkaa kimaltavalla metallihopealla, toisena tummanharmaa punasävyisellä shimmerillä ja kolmantena tummaharmaa kultaiseen taittuvalla shimmerillä. Neljännessä harmaassa shimmeri hopeista ja tokavikana toinen metallisävy. Viimeisessä lähes mustassa harmaassa aavistuksen punertava shimmeri.



 Lätkin luomivärejä luomille sen mukaan mistä tuntui mitäkin puuttuvan eli ei mitään käsitystä jälkikäteen mitä missäkin kohdin on. Kulmaluulla on Essencen vaaleaa kynää, jota usein käytän pohjustukseen. Hiuksissa ei ole muuta kuin harjauksen jäljeen sojottaviin kohtiin heitelty Richin argan-öljy.
 

Ripsissä on Lumenen Blueberry Wild Curl Waterproof, jota saa laittaa noin tuhat kerrosta saadakseen mitään näkyviin. En yleensä käyt vedenkestäviä ripsareita mutta viime aikoina silmäni ovat vuotaneet niin paljon ulkona, että kaikki valuu pois.



Meikki: 
Oriflame Skin Dream BB Cream, light
We care Icon Natural wear-irtopuuteri, 1 Perfect translucent
E.l.f Baked Blush, Pink Tastic
Makeup Store, 12 Shades of Gray
Lumene Blueberry Wild Curl Waterproof
Isadora Twist-Up Metallic Eye Pen, 56 Steel Gray
Essence Big Brigt Eyes-kynä, Highlight it... pearly
Essence XXXL longlasting lipgloss, Coral Delight

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie