24 huulipunaa 24 katsaus 3

 Huulipunaprojektissa aloitti mukana tammikuun alussa 24 huulituotetta, maaliskuussa siihen lisättiin seitsemän tuotetta loppuneiden tilalle. Kesäkuussa lisäsin kaksi huulipunaa.

Lue lisää: Projektin aloitus

 Tammikuussa aloittaneista on puolet jo loppunut ja jäljellä onkin lähinnä niitä itselleni hankalampia pigmenttisempiä huulipunia ja -rasvoja. Maaliskuun lisäyksistä yksi huuliöljy loppui jo ennen kesäkuun katsausta, uutta ei loppuneisiin sieltä ole tullut. Eli yhteensä 13 huulituotetta on tänä vuonna loppunut.
 
Lue lisää: Katsaus 1
 

 Clarinsin oranssissa huulikiillossa ollaan menossa tuon mustan viivan kohdalla A:n ja R:n välissä. Lumenen nestemäisestä punasta ei saa selvää missä mennään, se on niin ympäri putkilon seiniä.
 
L´Orealin ja Shiseidon punissa on pientä, hiljaista etenemistä.


Buxomissa näkyy jonkinlainen raja B:n ja U:n välillä kun tarkkaan sivusta katsoo. Muutaman kerran tullut käytettyä. The Body Shopin mansikkahuulirasva on aika tasan tuon kierteiden alla olevan muovirinkulan kanssa.

Catricen lip pyjama tuntuu siltä, että loppuu hetkenä minä hyvänsä eli varmaan kestää kuitenkin syyskuun loppuun ainakin. Oranssi huulirasva kuluu kivasti mutta reunan korkeus on vieläkin noin 5mm.


Huulirasvoista essence ja Catrice ovat kuluneet, Babylipsejä en ole käyttänyt oikeastaan ollenkaan.


Maaliskuussa mukaan tulleista huulikiilloista olen käyttänyt kolmea ja tuota huuliöljyä töissä. Työt jatkuu ensi viikolla ja huuliöljy on varmaan se nopeiten näistä loppuva.


Kahteen maaliskuussa lisättyyn huulikiiltoon ja kesäkuussa lisättyihin puniin en ole nyt kesälomalla koskenut.


Nyt uusina tulee mukaan hyvin helppoja, vain vähän sävyä sisältäviä tuotteita, joita on helppo pitää töissäkin työpaidan taskussa. 

Catrice Lip Plumping mask on 8ml tuubi, Lumene x Moomin ruusu huulivoide 10ml, Clarins Instant light Natural Lip pERFECTOR 12ml ja Nyx #thisis everything 8m, eli ihme on jos ehdin yhtäkään käyttää loppuun tänä vuonna. Nämä tulevatkin mukaan vain arkea helpottamaan ja yritän keskittyä noihin aikaisempiin ja niiden loppuun saamiseen. 

Yritän ennen syyslomaa ja seuraavaa katsausta saada ainakin kolme loppumaan mutta katsotaan sitten lokakuussa miten kävi.
 

 

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie