24 in 24 katsaus 3

 Kohta ollaan syksyssä ja kuten jo tiedetään, syksy on lyhyt ja kiireinen. Onneksi projektin tuotteista on suurin osa jo loppunutkin tai loppumaisillaan.

 
Lue lisää:  24 in 24 katsaus 1
 
Viimeisimpänä loppui meikkivoide, sävyllinen vartalovoide ja aurinkovoide.
 

Nämä kolme eivät tule kyllä loppumaan tänä vuonna. Catricen entsyymikuorintaa ei iho kestä nyt kun ruusufinni on taas vähän vauhdissa. Ja kynsiä ei ole loputtomasti lakattavana, etenkään kun labraopetukset alkaa kohta enkä käytä silloin lakkaa sormissa.
 

 Lumenen kosteuttavaa hoitovettä olen säästellyt syksyyn kun ruusufinni tykkää tuosta kirkastavasta. Eli se on nyt vajunut sitten enemmän. Body Shopin hair & body mistiä en ole nyt kesällä käyttänyt vaan käytellyt yhtä hajuvettä pois. Tämä ei varmaan tänä vuonna ehdi loppua kuin töissä ei voi paljoa miltään tuoksua. Huulikuorinta loppuu onneksi sentään piakkoin.


Catricen highlighter on sen verran iso ja tiukkaan pakattu, että siitä ei päästä eroon syksyn aikana. Nyxin luomivärissä on hiljalleen kuoppa syntymässä. Lumenen puuteri ja sy-voide varmasti loppuvat ennen syyslomaa, jolloin ajattelin tehdä viimeisen katsauksen ennen projektin loppua. Irtopuuteria olen käyttänyt lähinnä nyt lomalla ja viikonloppuisin. Arkena, joka alkaa nyt maanantaina, koen meikkipuuterin nopeampana mutta onhan tässä viikonloppuja käytellä nuo irtopuuterin jämät pois.

Toisaalta tuntuu, että vuosi on taas pitkälti kadonnut jonnekin mutta toisaalta on kyllä kiva päästä aloittamaan syksy töissä ja onhan siellä sitten niiden kivojen elokuun iltojen ja syyskuun rapsakoiden aamujen jälkeen onneksi joulun odotus keskellä pimeää.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie