Heinäkuun loppuneet ja poistoon menevät

 Heinäkuu oli hidas purkkien tyhjenemisen suhteen mutta lomalla sentään ehdin todeta muutamista tuotteista, ettei niitä koskaan tule käytettyä loppuun. Aloitetaan niistä loppuneista.


Lumene Lähde tehokosteuttava geelivoide on yleensä riittänyt mulle kesällä yövoiteeksi mutta tänä kesänä iho on ollut todella kuiva ja tämä tuntunut liian kevyeltä. Tykkään kyllä koostumuksesta ja tätä on yksi purkki jemmassa. 

Catrice HYDRO overnigh mask -yönaamiota käytin pari kertaa viikossa lisäkosteutuksen mutta kuten sanottu niin iho on todella kuiva. Ei jatkoon tehon eikä koostumuksenkaan puolesta.

The Bofy Shop Hand Balm Cherries & Cheer -käsivoide on niitä tBS:n paksumpia käsivoiteita ja käytin reissuissa iltaisin. Tosi vahva kirsikan tuoksu, joka tässä oli hyvä vaikka yleensä en kirsikasta välitä.

Best@Care hammastahna myös reissupussista, loppui. Parasta tässä oli tuubin pieni koko eli 15ml.

Catrice loves Peta limited editionin huulipuna C03 Be Tender oli hyvä arkinude. Ihan perinteinen huulipuna pahvihylsyssä. Tykkäsin tästä mutta oli tosiaan limited edition eli tätä ei enää saa ja arkeen ja juhlaankin riittää kyllä muita vaihtoehtoja omistakin jemmoista.


Ritualsilta loppui hotellikokoja useampikin. The Ritual of Mehr on tuoksuista yksi lempparini mutta hoitoaine oli vain ihan ok ja palasaippuoissa makea appelsiini ja seetri ei paljoa tuoksunut. The Ritual of Jing suihkugeelikään ei herättänyt suurempia tunteita.

L´Occitane Oil-to-Milk puhdistusöljy oli kivan pieni pakkaus, joka tuli joulukalenterista. Oli näppärä kuljetella reissussa kun nokan sai myös lukittua kiinni. Toisaalta öljy ei ollut sen parempaa kuin monet edullisemmin saatavat. En siis ostanut isoa pulloa. Reissuun on kuitenkin näppärämpi ostaa Body Shopilta se pienempi meikinpoistobalm kun kiinteää balmia on vielä turvallisempi kuljetella.
 

TBS Zesty Lime Blossom -suihkugeeli oli aika miedon tuoksuinen ja tietenkin kukkainen. Itse olisin ottanut mieluummin ihan limen tuoksuksi.

Eveline Cosmetics Revitalum Help jalkavoide oli liian ohutta ja kevyttä minun jaloilleni ja oli ihan hirveitä koppuroita ja tikkuilua niin kantapäissä kuin varpaissakin ennen kuin loppui ja vaihdoin toiseen.

Rituals sport 2-i hair + body wash oli aika miehinen tuoksultaan mutta joulukalenterista tullut 70ml tuubi toimi hyvin töissä pukkarinkaapissa kun välillä tuli tarve aamusalin jälkeen pestä myös tukka. Nyt pitääkin miettiä minkä purkin sinne vie kun koulu alkaa.

Catrice All Matt Shine Control -meikkivoide sävyssä 010N Neutral light beige oli tosi kiva. Miehän saan meikkivoiteita aniharvoin loppuun mutta tämän käytti ihan mielellään. En kuitenkaan nyt alkanut tilata tätä lisää, pikakurkkauksella tätä sävyä olikin huonosti suomalaisissa nettikaupoissa. 

Lumene Lähde tehokosteuttava seerumi on hyvä kosteuttava seerumi, joka yleensä on riittänyt mutta kuten todettua niin nyt on kuiva kausi. Otin kuitenkin uuden samanlaisen samantien käyttöön.
 
Sitten niihin Did Not Finish -poistoihin.


Schwarzkopf bonacure moisture kick spray conditioner on yleensä toiminut mulla tosi hyvin mutta nyt tämä tekee hiukset tosi lähmäisiksi vaikka yrittäisi kuinka vähän suihkuttaa. En tiedä onko mennyt vanhaksi vai onko hiuksissa jokin muuttunut.

Dermosil Sun protection milky spray SPF 30 on vanha eikä ole tullut käytettyä joten se nyt joutaa pois. En enää edes käytä SPF 30 vaan suoraan 50 ja suojaudun enemmän vaatteilla, joten tämä ei ole tyhjennyt. 
 
Catrice GLOW overnight AHA treatment on kuivanut ja geeliytynyt paksuksi. Eikä tätä alkuunkaan paljoa tullut käytettyä kun oli liian vahva yön yli käytettynä. 

Lumene Herkkä rauhoittava kasvonaamio vaatii poispesun mustikkakuitujen vuoksi. En halua pestä rauhoittavia tai kosteuttavia naamiota pois. Korkeintaan pyyhkiä ylimääräiset liinalla mutta se ei riitä näiden kuitujen kanssa, joten naamio on jäänyt käyttämättä.


Lumene Valo kirkastava päivävoide mineraali SK30 ja Alga Maris sävytetty aurinkovoide olisi molemmat tulleet varmasti käytettyä ellei mineraaliaurinkosuojat aiheuttaisi hirveää kutinaa kuivalla iholla. Lumene jää aika kiiltäväksi ihon pinnalle. Samoin Alga Maris jos sitä yksin käyttää mutta koska pigmenttiä on niin paljon, on se melkein meikkivoide. Puuteri päälle ja näytti hyvältä mutta ei tosiaan tuntunut hyvältä. 

Catrice Clean ID Overnight Jelly Mask on niin tahmeaa, että naama liimaantuu tyynyyn, joten on jäänyt käyttämättä. 

catrice Super Glue Brow Styling gel on tosi pitävä mutta kirkas geeli on mennyt ällöksi ihon rasvojen ja meikin takia. Tosi pitävä geeli mutta jää kuivuessaan valkoisina hituina kulmiin. Mulla on tästä myös sävytetty versio, jota tosin en ole testannut, että katsotaan toimisiko se. 

Tuli muutamastakin poistosta kivasti tilaa kylppärin kaappiin.



Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie