Elokuun yhteenveto

 Elokuu lyhyesti: Kirjoja, porkkanoita ja omenoita.


Elokuu perinteisesti seuraa heinäkuuta ja lomaa elokuusta oli vielä ensimmäiset 18 päivää. Eli sain käytyä vielä pari viikkoa kunnolla salilla ennen kuin alkoi työt ja menin työpaikan salille rikkomaan olkapään. Ei nyt pahasti mutta valittaa aina kun yrittää nukkua vasemmalla kyljellä. Salikäyntejä elokuulle tuli kuusi ja yksi käynti osteopaatilla. Siellä tosin kävin enemmän jalkojen takia. On muuten aika näppärää kun töissä voi käydä edullisesti osteo- tai fysioterapeutilla, suuhygienistilla tai optometristilla. Myös hoitajavastaanottoa löytyy mutta nyt on HUS hoitanut sitä puolta.


Neulottuakin sain mutta katsellaan valmiita töitä sitten omassa postauksessaan. Hyvinkäälläkin kävin ja siitä reissusta onkin oma tekstinsä.


Porkkanaa on tullut popsittua kun löysin nämä rautahampaalle sopivat naposteluporkkanat. Tavallisissa saa aina pelätä että retentiokaari lähtee hampaista irti. Myös omenoita on tullut syötyä ihan älyttömästi normaaliin verrattuna. Tosin maksan omenansyönti-ilosta 120€ kuussa lihavuuslääkkeen muodossa. Normaalisti en niitä voi syödä kuin korkeintaan yhden viikossa.


Syksyn kokouskausi alkoi Järvenpäästä Uudenmaan Kokoomusnaisten kokouksella.
 

Olin yhden viikonlopun koiranvahtina.
 

Työt tosiaan alkoi ja onneksi ylläolevat kirjaston uutuudet taisivat aika pitkälti mennä toiselle kampukselle. Eihän sitä töitä malttaisi tehdä jos meidän kirjastossa olisi kaikkea näin kivaa. Syksy lähti käyntiin palliatiivisen ja saattohoidon sekä ikääntymisen merkeissä. Kohta on sitten luvassa kliinistä hoitotyötä ja peruskädentaitoja (ja ajattelua) ja sitten sisätauteja. Kahdeksan viikon loma ja kun moni työkaveri jäi jo minua aikaisemmin lomalle, eli ei nähty kymmeneen viikkoon. Oli ihana nähdä taas kesän jälkeen. Ja onhan me saatu uusia fuksejakin, heitä tapaan ensi viikolla. Ja vanhoja tuttuja opiskelijoita. Kyllä lukuvuoden alku vaan on lemppariaika vuodesta. Tekisi mieli ottaa itsekin uusia kursseja opiskeltavaksi mutta nyt pidän kovan kurin. Älkää kysykö mitä kaikkea itseopiskeltavaa kotona onkaan jo kirjastosta haalittuna. 
 
Ja vähän on jo kosmetiikkajoulukalenteria mietitty 😉







Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie