24 huulipunaa 24 katsaus 2

 Huulipunaprojektissa aloitti mukana tammikuun alussa 24 huulituotetta ja maaliskuussa siihen lisättiin seitsemän tuotetta loppuneiden tilalle. 

Lue lisää: Projektin aloitus

Alkuperäisistä 24 tuotteesta loppuneita on nyt yhdeksän eli jäljellä on vielä 15.


Maaliskuussa mukaan lisätyistä ei ole vielä yhtään loppunutta. Tarkemmat esittelyt löydät täältä.
 

Goshin hiilikiiltoa on jäljellä pari senttiä, samoin Catricen huulipunaa. Clarinsin Lip perfectoria on tuonne tekstin yläreunaan asti jäljellä. Lumenen nestemäisestä punasta ei näe missä mennään.

 
L´orealin ja Shiseidon huulipunissa on hidasta edistymistä. Tukan värjäyksen jälkeen tosin L´Orealin puna näyttää liian kylmältä jos tukka on auki. Sen vuoksi en ole nyt hetkeen Buxomin punaakaan käyttänyt. Body Shopin mansikkahuulirasva on vajunut mutta hitaasti.


Tulipas tosi huono kuva taas. Mutta Catricen lip pyjamasta nyt ei joka tapauksessa ota selvää paljonko siellä on tavaraa. Värittömät huulirasvat kuluvat kyllä mutta 6 grammaa on suunnilleen tuplasti normaali huulirasvapuikon kokoinen eli kestäähän nämä aika pitkään. Babylips on ollut repussa varahuulirasvana siltä varalta että muuta ei ole mukana eikä ole kulunut.


Mihinkähän ihmeeseen olen kameraa kohdistanut kun nyt Bloggeriin ladatessa kaikki kuvat on ihan suttua. Kolme huulirasvaa on niitä tammikuusta aloittaneita alkuperäisiä ja olen käyttänyt yksittäisiä kertoja. Catricen kirkas huuliöljy on vajunut noin sentin verran parissa kuukaudessa.


Näistä maaliskuussa mukaan tulleista on Rimmelin huulikiilto ja Catricen öljy vajuneet kivasti ja essencen lip topperissakin näkyy edistystä.


Kahteen vasemmanpuoleiseen huulikiiltoon en ole oikeastaan koskenut. Uutena mukaan tulee nyt essencen longlasting lipstick 6 I am yours! ja Max Factor huulipuna sävyssä Flushed Fuchsia 730, joita olen jo pari kertaa käyttänyt. Molemmat helppokäyttöisiä sävyjä.

Näillä tuotteilla nyt yritän mennä elokuulle asti ellei ihan ryntäystä loppuneissa satu.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie