Joulukirjakalenteri: Luukku 26

 

Tervetuloa joulukirjakalenterin viimeiseen luukkuun. Lupasin koko joulukuun joulukirjoja ja kirjoja toki riittäisi vielä välipäivillekin mutta jätetään jotain ensi vuoteen ja loppiaisena tapahtuvaan loppuvuoden kirjojen läpikäyntiin. Alkuvuoden kirjathan löydät täältä, mikäli kaipaat lisää kirjavinkkejä.


Ann-Charlotte Persson
Kustantaja Gummerus 2022
306 sivua / 13h 29min
Äänikirjan lukija Anna Paavilainen
 

Kustantajan kuvaus:  

Joululeivosten tuoksua ja nostalgista tunnelmaa

Emman pieni kahvila Lontoon Notting Hillissä on täpötäynnä ja sahramipullat viedään käsistä. Sitten Emma saa kiireisen soiton kotoa Ruotsista: isotäti Fanny on joutunut sairaalaan. Emma haluaisi hypätä ensimmäiseen koneeseen, mutta ensin hänen on järjestettävä kahvilaan sijainen ja vakuutettava karismaattinen mutta toivoton poikaystävänsä Carter siitä, että matka on aivan välttämätön.

Kotona Lintusuolla Emma päättää siivota Fannyn kodin ja valmistella täydellisen joulun. Joulurauhasta ei vain ole tietoakaan, kun vintin perukoilta paljastuu synkkä perhesalaisuus ja Carter ilmaantuu yllättäen oven taakse. Ennättääkö Emma laittaa kaiken järjestykseen ennen joulua?

Ruotsalaisen Ann-Charlotte Perssonin (s. 1964) alun perin kalenteriluukkuina julkaistu Sydämellisen joulun resepti on kerännyt Ruotsissa peräti 160000 kuuntelukertaa.

Oma fiilis:

Aloitin tämän joulukalenterikirjan joskus joulukuun puolen välin jälkeen ja sainkin kuunnella luukkuja putkeen. Sitten ärsytti tosissaan kun pääsin siihen päivään mitä elettiin. Lintusuo on kyllä instatäydellinen jouluidylli ja sinne on ihana sukeltaa haaveissa. 

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie