Joulukirjakalenteri: Luukku 14


Sarah Morgan: Kenties tänä jouluna
Kustantaja HarperCollins Nordic 2022
260 sivua /12h 4 min
Äänikirjan lukija Sanna Majuri
O’Neilin perhe 3. osa
 

Kustantajan kuvaus: 

Suudelmia, vastasatanutta lunta ja joulun taikaa!

Entinen pujottelun mestari, sydäntenmurskaaja ja sinkku-isä Tyler O'Neililllä on tänä talvena vain yksi tehtävä – varmistaa, että hänen tyttärellään Jessillä on kaikkien aikojen paras joulu. Mutta hänen lapsuutensa ystävä Brenna on juuri muuttanut Snow Crystal -lomakeskukseen eikä Tyler tunnu saavan katsettaan tai ajatuksiaan irti Brennasta.

Hiihdon opettaja Brenna Daniels tietää kaiken onnettoman rakkauden kiemuroista – hän on ollut vuosia rakastunut Tyleriin. Mutta asuminen Tylerin naapurissa on jo silkkaa kidutusta… kuinka hän voisi keskittyä olemaan Tylerin ystävä, kun tämä nukkuu viereisessä huoneessa? Sitten kun Tyler suutelee Brennaa, yhtäkkiä suhde, josta hän on aina haaveillut, tuntuu niin oikealta, että hän voisi melkein koskettaa sitä. Voisiko tämä olla joulu, jossa hänen unelmansa onnellisesta lopusta vihdoin toteutuvat?

Oma fiilis:

Kiva sarja, toki ennalta-arvattava mutta sehän nyt kuuluu jouluun ja romanttiseen kirjallisuuteen ylipäänsä. Ykkösosa, Lumihiutaleiden alla, on myös jouluun sijoittuva eli kaksi joulukirjaa jos tähän trilogiaan lähtee.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie