Kaapit tyhjiksi 12/22

Tyhjien purkkien kori on jo niin täynnä, että en jaksa kirjoittaa kaikkia tuotteita kerralla. Otin siis isoimmat purkit korista läpikäytäväksi nyt ja loput käydään läpi lähiaikoina.

Clinique moisture surge 100h auto-replenishing hydrator on ohut ja geelimäinen kosteusvoide. Tykkään sarjasta ja tykkään voiteesta ja uusi purkki onkin aukeamassa juuri. En ole viime syksyisen ruusufinnin puhkeamisen jälkeen uskaltanut paksuja ja voidemaisia voiteita käyttää mutta onneksi ei ole tarvinnutkaan. 

Taika tehokosteuttava seerumi oli edulliseen hintaansa nähden todella positiivinen kokemus. Ostan todennäköisesti lisää kunhan kaapit tyhjentyvät. Tätä ohutta ja nopeasti imeytyvää seerumia kun saa lähiCittarista. 

Dove awakening care käsivoide jätti inhottavan kalvotuntuman. Käytin rasvan pois mutta yritän muistaa, etten osta enää uudelleen.

Lumene instant glow nestemäinen meikinpohjustaja sk30 toimi hyvin Lumenen meikkipuuterin alla. Mukavan ohut primer.

Berry Therapy lingonberry body lotion oli jostain hotellihuoneesta matkaan tarttunut kosteusvoide. Ei tehnyt oikein mitään mutta kun on pakko voidella suihkun jälkeen, niin tuli käytettyä reissussa. 

Yves Rocher Tuoksusuihke Mango ja korianteri tuli suihkuteltua kun en halunnut pysyvämpää hajuvettä eli pääosin kesällä ja sitten viimeiset suihkaukset nyt joulukuussa. Korianteri kuuluu enemmän keittiöön kuin keholle mielestäni mutta enpä sitä paljoa tässä haistanut. 

The Body Shop camomille silky clenasing oil poisti hyvin meikit ja menisi jatkoon jos body shop ei olisi muuttanut tuotetta. Nykyisessä ei ole pumppua ja haluan putsariöljyni pumpulla varustettuna. 

The Body Shop vartalojogurtit british rose, mango ja kausituoksu spiced orange. Kaikki nopeasti imeytyviä, kevyitä vartalovoiteita. Spiced orange on sen verran mausteinen, että olo tuntui piparitaikinalta kun tätä levitti iholle.


Palmolive Feel.Connect. oli viimeinen kolmesta pullosta. Todella miedon tuoksuinen suihkugeeli. Ja muutenkin aika peruskauraa.

Dermosil kosteuttava naamio oli vähän unohtunut ja päiväyskin jo mennyt mutta kun koostumus oli kunnossa, käytin äkkiä loppuun. Hyvä kosteuttava naamio jota ei enää tällaisenaan taida saada. 

Dermosil karbamidi jalkavoide, Sensodyne ja parodontax ovat vakkareita. Ilman näitä on elämä hankalampaa.

Oliko tuttuja tuotteita?


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie