Miten vuosi 2022 meni?

Miltäs se vuosi 2022 tässä vaiheessa näyttää ja tuntuu?


Tänään on vuorossa pikatarkastelu menneeseen vuoteen. Vuoden tavoitteet ja niissä onnistuminen katsotaan sitten ensi vuoden alkuun.

Vuosi 2022...

... näkyy kropassa. Pohkeessa on ollut puoli vuotta kestomustelma, ranteessa kiristää arpikökkö, vatsassa näkyy vielä palovamman jälki. Niskassa ja hartioissa lihakset erottuvat paremmin ja jaloissa tuntuu lihas.

... maistuu junaeväiltä. Valion granolajogurttia, Frooshin smoothieta ja appelsiinimehua on tullut vuoden mittaan syötyä niin aamuin kuin illoinkin. 

... tuntuu vahvalta ja terveeltä, vaikka sairastinkin koronan ja perussairauksien lääkityksiä on vähän säädetty. Flunssaa oli tosi vähän ja muutenkin tuntui menevän terveyden suhteen aika vahvasti. 

...kuulostaa rakennustyömaalta. Raksat löytyy sekä toimiston, että kodin vierestä ja molemmista on aiheutunut ääntä ja kulkemisvaikeuksia kun tiet on aina mistä milloinkin suljettu tai kuorma-auto on juuri peruuttamassa kun pitäisi päästä ohi.

...haisee villalle ja hielle. Paljon on tullut neulottua ja aika hyvin treenattuakin. Osa treenikamoista alkaa olla kyllä siinä kunnossa, että niitä ei kehtaa käyttää kuin kotijumpassa. Hien haju ei lähde enää etikalla tai urheilupesuaineillakaan ja kyllähän ne elastaanit löpsähtää.

Millainen vuosi teillä on ollut?

Hyvää uutta vuotta 2023!

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie