Joulukirjakalenteri: Luukku 21

 
 
Marie Bengts: Murha sydänyöllä
Kustantaja Bazar 2022
379 sivua/ 17h 20min
Äänikirjan lukijana Mervi Takatalo
Hannah Löhn -sarjan 3. osa

Kustantajan kuvaus:

Hurmaava dekkarisarja jatkuu

Marie Bengtsin dekkarissa Murha sydänyöllä muotisuunnittelija Hannah Lönn ratkoo murhamysteeriä 1950-luvun Öölannissa

Muutama päivä ennen joulua vuonna 1957 Hannah Lönn on tätinsä Lillyn kanssa matkalla Öölantiin viettääkseen joulunpyhät Paratiisi-nimisessä majatalossa. Matka kuitenkin katkeaa yllättävän lumimyrskyn vuoksi, ja kaksikko joutuu hakeutumaan suojaan yhdessä matkalta kyytiin ottamansa Einar-liftarin kanssa. Kolmikko päätyy goottilaishenkiseen Inferno-nimiseen majataloon, jonka pitäjien ja vieraiden välillä vaikuttaa olevan outoa jännitettä.

Hannah ja Lilly haluaisivat jatkaa matkaa niin nopeasti kuin mahdollista, mutta lumimyrsky tekee sen mahdottomaksi. Pian käy myös ilmi, että Einaria epäillään hiljattain kylässä tapahtuneesta tuhopolttojen sarjasta. Hannah ja Lilly ovat jumissa epäillyn tuhopolttajan kanssa, ja kun majatalosta vielä löytyy ruumis, todelliset vaaranpaikat ovat selvästi vasta edessä.

Murha sydänyöllä jatkaa Marie Bengtsin hurmaavaa dekkarisarjaa, jonka päähenkilönä seikkailee kansainvälisestä muotisuunnittelijan urasta haaveileva Hannah Lönn. Lumisessa suljetun paikan murhamysteerissä kaikki ovat epäiltyjä.


Oma fiilis: 

Mukava suljetun paikan mysteeri.Vähän pitkäksi venytetty tosin. Mutta minähän kuuntelen aina suomeksi kaksinkertaisella nopeudella niin ei ihan niin paljoa venytys häirinnyt. Edelliset osat ehkä olivat hiukan parempia mutta kiva, että sarja jatkui.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie