Mitä ostin itselleni joululahjaksi?

 Koska vietin joulua omassa rauhassani kotona, enkä lähtenyt reissaamaan, en myöskään jaksanut lahjarumbaa ja ilmoitinkin etten hanki enkä halua lahjoja tänä vuonna. Tätä kyllä sitten osa suvusta kiersi nimeämällä lahjoja joksikin muuksi kuin joululahjaksi. Vaatii siis selvästi vielä opettelua ja tähän Julia Thurén kirjoittikin hyvän kolumnin Ylellä joulun alla.

Tilasin kuitenkin joulukalenterien tilauksen yhteydessä pari pakettia itselleni.


L´Occitanen Flowered Routine Collectionista löytyy Cherry Blossom tuoksussa iso suihkugeeli 250 ml, kimaltava vartalovoide 75 ml, käsivoide 75 ml ja palasaippua 50g. 

Näitä samojahan tuli kummastakin L´Occitanen joulukalenterista, mutta tykkään tästä tuoksusta. Kirsikankukka on sen verran lemppari, että myös toisesta paketista löytyy sitä.


Ritualsin pakkauksesta löytyi Ritual of Sakura -käsisaippuaa pumppupullossa ja täyttöpakkauksessa sekä käsivoide. 

Toki tässä syksyllä tuli ostettua uudet kuulokkeet hajonneiden tilalle, uusi mikrofoni tietokoneeseen ja ringlight mutta en nyt laskenut niitä joululahjoiksi. Niistä ei kuitenkaan sellaista aistinautintoa ja iloa tule minkä yhdistän lahjoihin. 

Itselleen lahjoja ostaessa parasta on se, että voi olla varma niiden mieluisuudesta ja yksin kun viettää joulua, niin paketit sai avata silloin kun siltä tuntui eli aattoaamun saunassa oli jo uudet tuotteet käytössä.


Kommentit

  1. Ihania lahjoja oot ostanut itsellesi, tuo Ritualsin Sakura-linja on munkin lemppari <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie