Yves Rocherin aleostokset

 Tein ison tilauksen Yves Rocherille ja luulen jopa, että ellei ensi joulun kausituoksuissa ole jotain poikkeuksellista, on tämä viimeisiä tilauksia mitä Yvesille enää teen.

Vaikka tuoksut ovat hyviä ja tuotteet ovat ihan ok, tein tilauksen lähinnä puhdistusöljyjen vuoksi ja sain sen nettisivuilta sen vaikutelman, että ne eivät enää jatkossa tule kuulumaan valikoimaan. Ainakaan puhdistusöljy-hakusanalla ei löytynyt enää näitä pumppupullollisia 150 ml pulloja vaan pelkästään 100 ml läppäkorkkinen pullo. Mutta toivottavasti olen väärässä ja nyt alelaarista löytyneet öljyt ovat jatkossakin saatavilla.


Tilasin molempia Yves Rocherin puhdistusöljyjä, kamomillaa ja tuota Elixir Jeunessea, laskussa toinen on nimellä puhdistusöljy ja toinen vedenkestävä puhdistusöljy mutta molemmilla olen kyllä saanut vedenkestävät meikit irti. 

Argan & Rose setti sisälsi suihkugeelin ja vartalovoiteen 200 ml koossa. Yksi lempparituoksujani, mutta tiedän että tämä jakaa mielipiteitä.

Suihkugeelejä tilasin aika reilusti. Yritin vaihtaa suihkugeelit kokonaan palasaippuaan mutta jäin kaipaamaan kuitenkin suihkugeelejä. Vadelma- ja granaattiomenasuihkugeelit ovat tiivisteitä, joiden luvataan riittävän yhtä kauan kuin 400ml pullon eli 40 suihkuun. Itselläni molemmat pullot kyllä kestävät reilusti yli 40 suihkukertaa.

Normaaleja 200ml pulloja tilasin kesätuoksussa My kiwi kiss ja Passionhedelmä & inkivääri, jotka ovat kivan hedelmäisiä ja Manteli & appelsiininkukka, joka on selkeän kukkainen.

Mango & korianteri -settiin kuului käsisaippua, isot vartalovoide ja suihkugeeli, vartalosuihke ja käsivoide. Korianteri ei oikeastaan tuoksu mangon ohella.

Hajuvedet ovat keveitä, joten isot 100 ml pullot ehkä tulevatkin joskus loppumaan. Kirsikankukka ja sitruksinen verbena ovat aika tyypillisiä tuoksuja minulle. Kielontuoksuinen suihkugeeli on hennon tuoksuinen. Se tuli kaupanpäällisinä.


Kaupan päälle tuli myös näyte Repair-sarjan shampoosta ja hoitoaineesta sekä Intense metamorphose ripsiväri.

Suihkugeelejä ainakin tuli tilattua niin paljon, että hyvä jos ensi vuonnakaan tarvitsee lisää ostaa. Mikä on lempparituoksuis Yves Rocherilta?

Kommentit

  1. Minulla se on ollut klassikko comme une Evidence L´ Eau de parfum . Uskon että se on Yves Rocherin eniten myyty tuoksu ja on hyvin samanlainen kuin D & G Light Blue !

    VastaaPoista
  2. Mun lemppari tuoksu Yves Rocherilta on ollut Vanille Noire Secrets D'essences,mutta sitä ei ole myynnissä ollut enään pitkään aikaan =( Hiljattain kävin katselemassa,että valikoimaan on tullut uusi vaniljamainen tuoksu ja jossain vaiheessa ajattelin selaisen hankkia. Myös kielon tuoksu vähän houkuttelisi =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie