Loppuneet 7/2021

 Taas on koriin kertynyt sen verran tyhjiä purkkeja, että käydään ne läpi.

Compagnie de Provence Liquid Soap Anise Patchouli oli hyväntuoksuinen nestesaippua. Samasta setistä on jäljellä vielä kiinteä marseillesaippua. Tätä voisi käyttää kasvojen ja vartalon pesuunkin mutta käytin käsisaippuana kun tämä ei kuivata käsiä. Pakkaus on tukeva lasipullo ja muita tuoksuja netistä löytyi täyttöpakkauksina. Tätä vain en löytänyt kuin tätä lasipakkausta ja en uskalla pitää vessan lavuaarin reunalla näin isoa lasipulloa, kun olen pienempiäkin kylppärissä hajottanut. Hintaa tälle 500 ml pullolle näyttää olevan kahdenkympin molemmin puolin riippuen kaupasta. En nyt lähde netistä tilaamaan tätä lisää, mutta jos sattuu tulemaan vastaan, voisin ostaa etenkin täyttöpakkauksen tätä tai kokeilla toista tuoksua. 

Lumene Lähde kasvosuihke tuli taas suihkittua loppuun. En tiedä onko tällä suihkeella mitään vaikutusta mutta ainakin se tuntuu kivalta näin lämpimällä. Olen nyt jatkanut muilla suihkeilla ja Lumenelta on odottamassa Lähde-sarjan hoitovesi kunhan jaksan muutakin kuin suihkeita iholle laittaa. 
 
Dermosil Satin Finish Body Lotion oli niin kimaltavaa, että lantrailin sitä vuoden muihin voiteisiin. Viime kesänä kun käytin ensimmäistä pulloa paljaaltaan, värjäytyi vyö ja useammat housut kultaisiksi. Tämä olisi sopinut lähinnä säärille juhliin jos ei laita sukkahousuja mutta ainakin tänä kesänä on ollut niin kuuma juhlia, että ei puhettakaan säärien rasvaamisesta juhliin. Tätä ei enää saakaan mutta ei menisi jatkoon.
 
L.O.V Makeup Fixing Spray oli ihan hyvä kiinnityssuihke kunhan alun takkuilun jälkeen pullon suutin alkoi toimia ja suihke tuli hienojakoisesti ulos. En tosin tykkää ns. turhista painepulloista ja kiinnityssuihkehan harvemmin edes on painepullossa. Ei tätä kyllä mistään oikein saakaan eli ei tarvitse miettiä ostaako uudelleen.
 
Wella LuxeOil on helposti saatavien hiusöljyjen ykkönen mutta silti hinta hiukan hirvittää ja nyt ostin tilalle edullisempaa Klippoteketin öljyä. Sitten kun se loppuu, ostan varmaan taas tätä. Tässähän on loppujen lopuksi aika monta ainesosaa ennen öljyjä ja niistä se paksu, miellyttävä tuntuma tuleekin ja ymmärrettävästi monet suosivat öljypitoisempia tuotteita. 
 

Nivea Shine Control aurinkovoide kasvoille häviää selvästi esimerkiksi Acon samanvahvuiselle kasvoille tarkoitetulle aurinkovoiteelle. Kuitenkin se on jo iso hyppäys eteenpäin perinteisistä aurinkovoiteista. Tuubi oli jo vanha mutta oikein säilytetty, joten käytin sen loppuun tänä kesänä lähinnä käsivarsilla. 50 ml tuubi on kyllä näppärä käsilaukussa tai repussa, joten voi olla että tätäkin tulee joskus ostettua ihan mukana kuljetettavaksi. 

Lumene Ajaton sy-voide toimi talvella hyvin kuivalle silmänympärykselleni. Hinnakas voide, mutta purkki kesti kyllä ikuisuuden. En ehkä kuitenkaan ole nyt ostamassa lisää kun muitakin voiteita on jemmassa.
 
Dermosil karbamidipuikko pitää kantapäät hyvässä kunnossa, mutta tämän helppous saa sitten monesti unohtamaan, että jalkoja pitäisi rasvata muualtakin kuin kantapäistä. Nykyisin en ole enää niin isosti innostunut näistä kuin aikaisemmin, olen jo tottunut rasvaamaan tavallisella rasvalla jalat päivittäin. Tosin nyt helteillä se tuntuu liialta ja puikko on tehnyt paluuta. 
 
The Body Shop Vitamin E -sheet mask oli sopivan kostea, kosteuttava naamio. En ole mikään sheet maskien ystävä mutta satunnaisesti ovat ihan kivoja. En kuitenkaan osta niitä itse, tämä tuli joulukalenterista.

Glamglow Gravitymud-näyte oli kiva kokeilla. Hopeinen peel-off -naamio oikeasti napakoitti ihoa, mutta en kuitenkaan koe tarvetta hankkia täysikokoista purkkia.


Nyx Filler Instinct ja Essence what the fake! pullistavat huulikiillot tuntuvat huulilla epämukavilta, joten en halua käyttää niitä loppuun.

Catrice Lashes to kill -ripsiväri teki kauniit ripset mutta mustat silmänaluset. 

Yves Rocher Marvelous Berries -huulirasvasta en oikein erottanut tuoksua, mutta käytin loppuun kun kerran oli väritön, ok-toimiva huulirasva.

Aco sun sof lips koostumus oli erottunut jo niin pahasti, että menee roskiin. Ikääkin tällä oli jo reilusti yli suositellun. 
 
Jännä nähdä milloin seuraavan kerran on loppuneita korissa niin paljon, että jaksan kirjoitella. Pitkät helteet vähentävät selkeästi toisten tuotteiden kulutusta, toisaalta aurinkorasvaa ja suihkuöljyä sen irroittamiseen kyllä kuluu.



 
 
 

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie