Vielä on kesää jäljellä

 Kesä on tullut taas siihen vaiheeseen kun toiset vasta aloittelevat kesälomia ja toiset alkavat polttaa kynttilöitä hämärtyvässä illassa ja etsiä välikausivaatetta varastosta.


Itsekin olen vähän sekaisin elääkö kesää vai syksyä. Sorsanpoikaset ovat jo isoja ja pihlajanmarjat ikkunan takana alkavat olla punaisia mutta hellettä piisaa ja kaikki työasiat ovat vielä heinäkuiseen tapaan palataan asiaan lomien jälkeen -tilassa. Ja onhan tässä itselläkin vielä kesäloman toinen osa vasta tulossa.


Peruskoulut alkavat jo parin viikon päästä. Itselle syksy on aina alkanut syyskuun alusta kun kesätyöt ovat loppuneet ja korkeakoulut aloittavat. Toisaalta syyskuuhunkin kuuluu vielä ihanat ilmat ja opiskelijatapahtumat ulkona ilman toppavaatteita. Omat opinnot alkavat tänä vuonna jo kuitenkin elokuun alussa etänä, joten olen senkin vuoksi sekaisin ajankulussa. Odottelen tässä tunnuksia uuteen kouluun, aloitan Diakissa YAMK-opinnot monialaisen ja yhteensovittavan johtamisen ohjelmassa. 

Muutenkin tuntuu, että juuri tällä hetkellä vain odottelen. Odotan vahvistuksia syksyn kalenterin suhteen, odotan tuota viimeistä kesälomapätkää, odotan että asunto olisi viileämpi, odotan syksyn kirjauutuuksia ja vaikka mitä. Odottaminen on jännää, mutta myös ärsyttävää ja välillä pitää muistutella itselleenkin, että eläisi tässä ja nyt. 

Vieläkö olet ihan kesäfiiliksissä vai joko syksy on hiljalleen mielessä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie