Uusi Normal-myymälä Triplassa

 Triplaan avattiin kesäkuussa uusi Normal-myymälä. En ollut Normalissa aikaisemmin käynyt, joten olihan  siihen tutustuttava kun Triplassa oli muutakin käyntiä. Normal toi mieleeni kosmetiikan Tigerin, koko reitti on käveltävä läpi ja siihenhän myynti perustuukin, että koko ajan eteen tulee uusia tuotteita .

Normalissa on sekä muualtakin saatavia merkkejä mutta myös jonkin verran vain sieltä saatavia juttuja. Erityisen paljon näytti olevan edullisia meikkejä ja erilaisia naamioita kasvoille, käsille ja muille vartalon osille.

Ostin pari käsinaamiota, vartalo- ja käsivoidetta, deodorantin...

...hiussuihketta ja misellivesiä...

...sekä shampoota, hoitoainetta ja uutta ihmevettä, jota on somessa kehuttu.

En tarkemmin tehnyt Normalissa hintavertailuja. Siellä varmasti tulee satunnaisesti käytyä kun työpaikalle palataan etäilyn jälkeen. Ihan kiva paikka mutta ainakin nyt alkuun oli ryysistä, eikä houkuttanut katselemaan meikkejä.
 
Triplassa kun olin, niin piti shoppailla hiukan muuallakin. Body Shopilla tein hintavertailua ja ostin alesta käsivoiteita. Helteillä on ollut ongelmana hikoilevat kädet ja käsivoiteen sulaminen pois, samaan aikaan kuitenkin kädet kuivuvat, eli tarvetta näille on.

Emotionilta kävin vielä nyt kesäksi Cutrinin kesäsarjan Naurun shampoon ja hoitoaineen ja Wellan UV-suojan hiuksille. Värjäämätön hius ei ole ihan niin herkkä auringolle kuin värjätty, mutta kyllä tämäkin kaipaa suojaa auringolta.

Oletko jo käynyt Normalissa?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie