Mitä Tinder on opettanut?

Olen ollut sinkkuna melkein vuosikymmenen ja satunnaisesti kokeillut niin Tinderiä, Facebookin Datingia kuin erilaisia nettisivuja. Vaikka satunnaisia erikoisuuksia on tullut vastaan, ei minulla ole aineksia Tinder-päiväkirjojen kirjoittamiseen, mutta itsestäni ja etenkin omasta epävarmuudestani olen oppinut paljon.


Periaatteessa kriteerinä on yleensä korkeintaan paria vuotta nuorempi tai muutamaa vuotta vanhempi mies, mutta sitten kun alkaa swaippailemaan ihmisiä vasemmalle, huomaa omat, joskus ääneensanomattomat kriteerinsä, joista moni viestii vain omasta epävarmuudesta.

-ei kissoja on ihan järkevä, koska olen niille pahasti allerginen

-kaikki tupakointikuvat swaippaan vasemmalle, koska en vaan voi kuvitella olevani yhdessä tupakoijan kanssa. Olen astmaatikko ja haju on ällöttävä. En kyllä tykkää nuuskaajistakaan, tai marin polttajista.

-kaljatölkki kaikissa kuvissa on myös left, satunnainen tuoppi tai viinilasi kuvassa vielä ok.

-extremeurheilu vasemmalle, tässä tulee ehkä ensimmäinen oma epävarmuuteen liittyvä. Enhän minä pysyisi vauhdissa mukana. Kaikki muutkin liian urheilulliselta näyttävät ovat epäilyttäviä, tulee huijariolo kun itse ei harrasta liikuntaa paljoakaan mutta tutkinto liikuntalääketieteestä voi antaa väärän kuvan.

-liian hyvännäköiset, ehei, ei mahkuja, eli menee vasemmalle.

-monelle naiselle kala- ja metsästyskuvat ovat no-no, itseäni ne eivät häiritse mutta joskus ne on tosi outoja aseen kanssa heilumiskuvia, eli vasemmalle

-sillä on jo lapset, se ei varmaan halua enää lisää, vasemmalle

-haluaa vain panokaverin, vasemmalle, haluaa pitkän suhteen vasemmalle, kaikki menee vasemmalle kun ei itse tiedä mitä haluaa.

Ja hommahan menee naurettavaksi, koska oman pään sisällä tapahtuu niin paljon, jo ennen kuin matchia on edes syntynyt. 

Saatikka jos päästään viestittelemään ja ensimmäinen viesti ei ole pyyntö anaaliseksiin tai dominaksi. Sitä alkaa lukea rivien välistä ja viestien tulosta ihan omiaan. Siksi onkin varmaan hyvä nähdä pian matchauksen jälkeen. Paitsi, että se tapaaminenhan on ihan hirveää. Saa pelätä, että toinen on ihan outo ja vielä enemmän saa pelätä sitä, että itse on toisen mielestä outo tai huijari kun näyttääkin kuvissa paremmalta kuin livenä. Somessa kun naisen kaikkein pahin synti tuntuu olevan se, että Tinder-kuvista ei näe, että nainen onkin lihava. Nainenhan se on silloin huijari, eikä mies sokea. Kuvanlukutaito, sisäänlukutaito, terveyslukutaito, mitä näitä nyt onkaan. 

Mistä päästäänkin koulutukseen. Koulutuksella sinälläänhän ei ole väliä, tohtorikin voi olla sivistymätön juntti mutta onhan sillä koulutuksella deittailussa väliä. Yleensä niin, että naiset haluavat vähintään samalla koulutustasolla olevan ja osalle miehistä akateeminen nainen on kauhistus. Saati jos nainen on käynyt armeijan, silloinhan sitä on joko rekkalesbo tai pannut koko varuskunnan kanssa (viimeisin kyllä ajatuksena ihan outo, koska pienessä varuskunnassa melkein kaikki oli joko lapsuudenkavereita tai koulukavereita ja loputkin aika pitkälti idiootteja).

Olen ladannut Tinderin jonkun kerran ja aina se tulee äkkiä poistettua, koska parempiakin pelejä puhelimeen löytyy. 

Hauskempia Tinder-tarinoita luettavaksi löytyy muuten Havaintoja parisuhteesta -blogista.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie