1/2 vuosi katsaus tavoitteisiin

Ollaan melkein puolessa välissä vuotta, joten aika katsoa tammikuussa asetettuja tavoitteita. Perinteisesti unohdin ne helmikuuhun mennessä.

Lue lisää: Tavoitteet 2020


Tavoitteet löytyy selityksineen kuvan päältä linkistä, niin en kopioi koko tekstiä.

Tavoitteet 2020

-uusi, haastava ja kiva työpaikka heinäkuun alkuun mennessä. Töissä olen ollut jo toukokuun alusta.

-tavaroiden massiivinen karsiminen ennen muuttoa Kohtuu hyvin karsinkin mutta koronan takia jäi liikaa tavaraa. Mutta muutto ohi niin ei niin akuutisti haittaa nyt.

-onnistunut muutto mukavaan uuteen asuntoon. Toiveena parveke, ei ammetta ja riittävän tilava kylppäri ja keittiö. Kohta pääsen esittelemään teille jos sisustuksenkin: tyylinä edullinen ja käytännöllinen sukulaisdyykkaus.

-lisää liikuntaa: Kesäkuussa on tullut liikuttua paljon mutta tätä en vielä yliviivaa kun loppuvuosikin pitäisi liikkua.

-riittävästi kirjoja: Samoin haluan jatkaa vielä kirjojen parissa loppuvuoden

-olla menettämättä yöunia kaiken uuden edessä Melatoniini ja pimennysverhot sekä uutena hankintana tuuletin. Avot.

-saada järjestettyä yhdet pienet vuosijuhlat alkuvuodesta sekoamatta Ei toteutunut koronan vuoksi mutta ainejärjestöaktiivin urani on ohi, enkä ole enää vastuussa vujuista.

-säästää ASP-tilille niin, että voin halutessani ostaa itselleni 30-v lahjaksi asunnon jostain muualtakin kuin Outokummusta. Tosin joskus erakoituminen lahoavaan mummon mökkiin keskelle ei mitään, kuulostaa jopa houkuttelevalta. To be continued: tullut vähän hankintoja kuten sohva, mikä on hidastanut säästämistä.


Aika hyvin kuitenkin kaikkiaan. Ja hyvä niin sillä ensi viikolla käydään läp 30 ennen 30 tavoitteet. Jos siis keksin niitä, tällä hetkellä lista on 7 ennen 30. Ennen ikäkriiseilyn aloitusta on onneksi juhannus. Itselläni ensimmäistä kertaa kahdeksaan (?) vuoteen on vapaa juhannus ja koronan takia kaikki juhannusfestarit on peruttu. Juhlimme sitten kotona tuplavalmistujaisten, muutamien synttäreiden ja viiden Jussin kunniaksi.

Rauhaisaa ja koronatonta juhannusta! Älkää hukkuko, älkääkä palako ja muistakaa käyttää kortsua!

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie