Juhannus 2020



Juhannus tarkoitti loman alkamista ja lomalle lähdin ainoastaan kännykällä varustettuna eli nyt näpyttelen tätä tekstiä puhelimella. Uusi blogger ei oikein taivu kännykälle ja epäilen että postaukset eivät ole asetuksiltaan samanlaisia kuin koneella tehdyt. 


Juhannus sujui hyvin rauhallisesti perheen ja serkkujen kanssa grillaillessa ja iltaa istuessa. 


Meidän juhannukseen ei ole koskaan kuulunut mökki, ihan koska maisemat omassa rannassa ovat tälläiset. Kokkoa tai saunaa emme tänä vuonna sytyttäneet. Toki muina päivinä saunotaan, mutta aattona oli niin kuuma illasta jo valmiiksi että nuorimmat halusivat uida ilman saunaa. 

Testailin panoraamakuvausta, kuva vääristää reilusti rannan maisemaa. 


Grilliruuan kanssa nautiskelin valmis moctaileja. Tämä cosmopolitan oli mojitoa parempi. 


Kakkua syötiin heti alkuun valmistujaisten kunniaksi ja siitä siirryttiin sitten hiljalleen grillailuhommiin. Grillissä oli mm. ananasta, halloumia, kanaa ja possua Karelian lihajalosteelta ja herkkusieniä koskenlaskijalla ja pekonilla. Kiva juhannus oli. Sattui vielä olemaan ensimmäinen vapaa juhannus kahdeksaan vuoteen. 

Miten teidän juhannus meni? 

Kommentit

  1. Oi miten ihana ranta siellä todellakin on! ♥ Juhannus meni täällä suunnalla tosi hyvin, vaikka keskustassa se tulikin vietettyä. Useampi nauru iltaan ainakin mahtui! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie